Libnet.ro
UNICEF

17:15

ROBOR la trei luni, n scadere usoara, iar valoarea indicelui la sase, noua si 12 luni stagneaza

Hotnews Hotnews,
 ROBOR la trei luni, n scadere usoara, iar valoarea indicelui la sase, noua si 12 luni stagneaza

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut usor, marti, pe piata interbancara la 3,25% pe an, de la 3,27% pe an, fata de valoarea anuntata in ziua anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

ROBOR la trei luni, cea mai mica valoare din ultimele 60 de zile

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,25%, cel mai scazut nivel din ultimele doua luni, potrivit datelor publicate marti de.

ROBOR la trei luni scade din nou

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut luni pe piata interbancara la 3,27% pe an, de la 3,30% pe an, valoare anuntata vi.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,25%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,25%, de la 3,27%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,27%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,27%, de la 3,30%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Au aparut probleme pe Calea Eroilor, la nici trei luni de la receptia lucrarilor de modernizare

O investitie de aproape o jumatate un milion de euro, inaugurata cu fast in anul Centenarului, in prezenta liderului PSD, Liviu Dragnea, incepe sa se ruineze. Este vorba despre Calea Eroilor, artera de la intrarea in municipiu, care la nici trei luni de la receptia lucrarilor de modernizare s-a surpat pe anumite portiuni ale trotuarelor.

Irina Begu castiga primul meci dupa aproape trei luni

Victorie obtinuta de Irina Begu, luni, in primul tur la US Open, unde jucatoarea din Romania a invins-o in doua seturi pe americanca Jennifer Brady.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )