Libnet.ro
UNICEF

05:15

LA TREI LUNI DE LA LISTAREA COMPANIEI Obligatiunile Norofert intra la tranzactionare la BVB, incepand de maine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA TREI LUNI DE LA LISTAREA COMPANIEI Obligatiunile Norofert intra la tranzactionare la BVB, incepand de maine

Titlurile au o dobanda fixa de 8,5% pe an si maturitatea de cinci ani Obligatiunile corporative emise de Norofert NRF), producator de inputuri ecologice si ingrasaminte organice din tara noastra, intra la tranzactionare incepand de maine prin Sistemul Multilateral de Tranzactionare SMT) al Bursei de Valori Bucuresti BVB), se arata intr-un comunicat de astazi al operatorului pietei noastre de capital. continuă pe Ziarul Bursa

Business report Cum ar trebui sa arate o digitalizare coerenta a administratiei. Costurile noii normalitati de la birou. Patronii anunta costuri mai mici la terase. Cat au pierdut hotelurile din Romania in doar trei luni de criza

Dupa mai bine de 14 ani, activitatea Renault Technologie Roumanie ar putea avea de suferit. * Cum ar trebui sa arate o digitalizare coerenta a administratiei: interviu cu Mihai Matei, presedintele ANIS. * Coronavirusul a muscat peste 150 de milioane de lei din profitul net al bancilor numai in trimestrul I 2020. * Costurile noii normalitati de la birou, atuul operatorilor de spatii flexibile dupa coronavirus. * Patronii anunta costuri mai mici la terase. * Cat au pierdut hotelurile din Romania in doar trei luni de criza Covid-19.

Muzeul de Arta Vizuala, redeschis dupa trei luni. La prima expozitie post-Covid intra maximum cate trei oameni

Expozitia de pictura Amintirea apelor aduce in fata publicului picturi semnate de artistul Sterica Badalan. Deschiderea oficiala are loc vineri, 5 iunie, de la ora 20.

Prognoza meteo vara 2020. Cum va fi vremea in urmatoarele trei luni

Vara anului 2020 va fi una de foc. La nivel mondial, primele luni au fost cele mai calduroase din ultimii 141 de ani. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in Romania, prognoza meteo pentru vara lui.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )