Libnet.ro
UNICEF

01:05

ZF: Un roman a imprumutat statul cu 400 de milioane de lei in ultima zi a programului Fidelis

Hotnews Hotnews,
 ZF: Un roman a imprumutat statul cu 400 de milioane de lei in ultima zi a programului Fidelis

Un roman persoana fizica a subscris vineri, ultima zi pentru oferta de vanzare de titluri de stat, 400 de milioane de lei 82 milioane de euro) pe emisiunea de titluri de stat in lei cu scadenta pe patru ani, cea care are o dobanda de 4,5% pe an, scrie Ziarul Financiar. continuă pe Hotnews

Actionarii Prodplast au aprobat majorarea capitalului cu 13 milioane lei

Actionarii Prodplast PPL) au aprobat, in adunarea de ieri, majorarea capitalului social al companiei cu cel mult 13,4 milioane de lei, de la 17,07 milioane lei la maxim 30,47 milioane lei, se arata intr-un raport al producatorului de mase plastice din Bucuresti remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Investitiile imobiliare s-au ridicat la peste 400 milioane de euro, in prima jumatate a anului. Perspectivele sunt incerte

Prima jumatate a anului pandemic s-a incheiat cu investitii imobiliare in valoare totala de 408 milioane de euro in Romania, cu aproximativ 18% peste nivelul din primul semestru al anului 2019, tranzactiile in segmentul birourilor reprezentand aproape 86% din volum, potrivit raportului de piata al Colliers International pentru primul semestru al anului 2020.

Pagube de peste 18,8 milioane lei dupa inundatiileproduse la sfarsitul lunii iulie in Alba

Peste 18,8 milioane de lei reprezinta valoarea totala a pagubelor produse in luna iulie in mai multe localitati din Alba, ca urmare a precipitatiilor abundente. Mai mult de 12,2 milioane de lei, reprezinta pagubele inregistrate in comuna Ighiu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )