Libnet.ro
UNICEF

01:05

BNR a anuntat noul indice de referinta pentru creditele in lei: 2,36%.PSD estima ca ratele vor scadea cu 18%. Analistii vorbesc de maximum 10%

Adevărul Adevărul,
BNR a anuntat noul indice de referinta pentru creditele in lei: 2,36%.PSD estima ca ratele vor scadea cu 18%. Analistii vorbesc de maximum 10%

BNR a anuntat, joi, ca indicele de referinta trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor IRCC), care va inlocui ROBOR, in functie de care sunt calculate dobanzile la creditele in lei, este 2,36%. Indicele ROBOR la 3 luni era, in 30 aprilie, 3,37%. Desi indicele este mai mic, acesta nu va aduce o reducere de 18% a ratelor, asa cum a estimat PSD, ci doar o scadere a dobanzii cu 1%, sustin analistii financiari. continuă pe Adevărul

incepand de joi, BNR va publica noul indice de referinta pentru viitoarele credite in lei. Acesta va inlocui ROBOR, care ramane valabil pentru creditele deja contractate

Banca Nationala a Romaniei va publica pe data de 2 mai a. c. , ora 11. 00, indicele de referinta trimestrial pentru creditele in lei cu dobanda variabila luate de consumatori. Metodologia de calcul si politica de publicare sunt prezentate in Regulile privind calcularea si publicarea indicelui zilnic si a indicelui de referinta trimestrial denumit indicele de referinta pentru creditele acordate consumatorilor - IRCC). Noul indice va inlocui ROBOR in formula de calcul a dobanzii percepute de banci la noile imprumuturi, cu mentiunea ca in cazul creditelor deja contractate, dobanda va fluctua in functie de cotatiile ROBOR.

BNR a anuntat noul indice de referinta pentru creditele in lei.PSD estima ca ratele vor scadea cu 18%

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, joi, ca indicele de referinta trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor IRCC), care va inlocui ROBOR, in functie de care sunt calculate dobanzile la creditele in lei, este 2,36%.

Viata romanilor cu credite se schimba radical. 2,36% - noul indice de referinta pentru creditele in lei, care va inlocui ROBOR

UPDATE - Banca Nationala a Romaniei a publicat indicele de referinta trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor IRCC), care va inlocui ROBOR, in functie de care sunt calculate dobanzile la creditele.

Ionel Danca (PNL), despre noul indice stabilit pentru creditele in lei: Este o noua minciuna sfruntata marca PSD la adresa sutelor de mii de familii cu credite in derulare

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, acuza PSD ca raspandeste informatii false atunci cand anunta ca ratele romanilor vor scadea dupa ce BNR a public noul indice in functie de care se calculeaza.

Noul indice care inlocuieste ROBOR se va aplica si programului Prima casa

Indicele de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC), care inlocuieste ROBOR in privinta creditelor in lei cu dobanda variabila, se aplica si programelor guvernamentale cu garantia statului -.

MFP: Noul indice care inlocuieste ROBOR se va aplica si programului Prima casa

Indicele de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC), care inlocuieste ROBOR in privinta creditelor in lei cu dobanda variabila, se aplica si programelor guvernamentale cu garantia statului - Programul Prima casa, Programul Prima Masina si Programul Investeste in tine, informeaza Ministerul Finantelor Publice MFP).

Noul indice care inlocuieste ROBOR se va aplica si programului Prima casa (Ministerul Finantelor)

Indicele de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC), care inlocuieste ROBOR in privinta creditelor in lei cu dobanda variabila, se aplica si programelor guvernamentale cu garantia statului - Programul Prima casa, Programul Prima Masina si Programul Investeste in tine, informeaza Ministerul Finantelor Publice MFP).

BNR a publicat joi noul indice care inlocuieste ROBOR. Nivelul lui: 2.36%

Noul indice care va fi utilizat de bancheri la formarea dobanzii la creditele in lei cu dobanda variabila este de 2. 36%, potrivit datelor publicate de Banca Centrala. Indicele ROBOR la 3 luni a fost tot joi de 3. Noua variabila, denumita tehnic Indicele de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC) va inlocui celebrul deja ROBOR, despre care senatorul ALDE Daniel Zamfir a sugerat ca ar fi fost manipulat. Citeste si :Cum iti calculeaza banca dobanda la creditul pe care il iei.

BNR: Noul indice pentru creditele in lei este de 2,36%

Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi noul indice in functie de care se vor calcula dobanzile creditelor. Noul indice pentru creditele in lei este de 2,36%,va fi calculat pentru o perioada de.

MINISTERUL FINANTELOR: Rata creditelor garantate de stat se calculeaza cu noul indice de referinta

Noul indice de referinta trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor IRCC), care va inlocui ROBOR, in functie de care sunt calculate dobanzile la creditele in lei cu dobanda variabila, se aplica si programelor guvernamentale cu garantia statului, inclusiv programului Prima Casa, a anuntat, astazi, Ministerul Finantelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )