Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rata dobanzii la titlurile de stat pe 10 ani se consolideaza la minimul lunii februarie 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rata dobanzii la titlurile de stat pe 10 ani se consolideaza la minimul lunii februarie 2017

Rata dobanzii la titlurile de stat pe 10 ani ale Romaniei s-a consolidat la minimul lunii februarie 2017 in ultimele zile, arata datele furnizate de investing. com. in prima saptamana din septembrie rata de dobanda la 10 ani, barometrul pentru finantarea in economie, a scazut pana la 3,57%, scadere ce a venit pe fondul ameliorarii perceptiei de risc suveran, aspect reflectat de declinul indicatorului credit default swap spre minimul din aprilie. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO Brian Laudrup anunta victoria impotriva cancerului dupa o batalie de 10 ani

Dupa ce s-a luptat cu boala timp de 10 ani, fostul international danez Brian Laudrup a anuntat ca s-a vindecat de cancer de limfom folicular.

DJ Boros a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoare pentru pedofilie

DJ Boros, pe numele sau real Mihai Bogdan Pop, cunoscut pentru melodia Dozatorul si pentru prezenta lui la mai multe emisiuni televizate in anii 90, a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de.

VIDEO DJ celebru in anii 90, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru pedofilie. Cum convingea minorele sa faca sex cu el

DJ Boros, adica Mihai Bogdan Pop, artist devenit celebru in anii 90 pentru piesa Dozatorul, a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoarepentru pedofilie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2077 seconds )