Libnet.ro
UNICEF

09:45

BNR, vesti proaste pentru romanii cu credite: ROBOR A EXPLODAT!

B1 B1,
BNR, vesti proaste pentru romanii cu credite: ROBOR A EXPLODAT!

Vesti proaste pentru romanii cu credite la banci! Indicele ROBOR a explodat. BNR anunta ca ROBOR la trei luni, , in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la. continuă pe B1

VESTI PROASTE pentru PENSIONARI! Nu vor mai primi BANI din 2019! DECIZIA radicala a fost anuntata

Schimbari de ultima ora pentru pensionarii din Romania. Ministerul Finantelor Publice vrea sa realizeze economii, prin urmare contractul cu Posta va fi rupt. Astfel, pensia nu va mai fi adusa de postas ci va fi.

Vesti proaste pentru Posta Romana: toti pensionarii isi vor primi pensiile pe card, din 2019

Vesti noi pentru pensionari. De anul viitor, pensia nu va mai fi adusa de postas, ci va fi virata pe card. Ministerul Finantelor Publice vrea sa stranga surubul si sa nu mai cheltuiasca 600 milioane lei pe an pentru expedierea pensiilor prin Posta Romana.

Vesti bune pentru romani: Angajatii vor avea parte de o noua minivacanta

La sfarsitul lunii noiembrie, romanii vor avea parte de o noua minivacanata de 3 zile, ca urmare a faptului ca pe data de 30 noiembrie vineri) se sarbatoreste Sfantul Andrei, zi libera conform Codului.

Viorica Dancila, vesti bune pentru crescatorii de porci: cati bani vor fi alocati pentru despagubiri

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca vor fi alocate 43 de milioane de euro, din fonduri europene si din bugetul national, pentru ajutorarea crescatorilor de porci afectati de pesta porcina.

Vesti bune pentru aceasta categorie de pensionari. Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonantei Guvernului 105/1999 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate de catre regimurile.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )