Libnet.ro
UNICEF

12:15

CE: Ajutorul de stat de 60 de milioane de euro acordat Complexului Energetic Hunedoara este ilegal. Romania trebuie sa recupereze banii

Adevărul Adevărul,
CE: Ajutorul de stat de 60 de milioane de euro acordat Complexului Energetic Hunedoara este ilegal. Romania trebuie sa recupereze banii

Comisia Europeana a constatat ca producatorul de energie Complexul Energetic Hunedoara a primit din partea Romaniei un ajutor de stat incompatibil, in valoare de aproximativ 60 de milioane euro, prin patru imprumuturi finantate din fonduri publice. in prezent, Romania trebuie sa recupereze ajutorul ilegal si dobanzile aferente. continuă pe Adevărul

Decizie dura a Comisiei Europene: Complexul Energetic Hunedoara a primit ajutor de stat ilegal/ Guvernul este obligat sa recupereze 60 de milioane de euro de la producatorul de energie

Comisia Europeana a constatat ca producatorul de energie Societatea Complexul Energetic Hunedoara CE Hunedoara) a primit din partea Romaniei un ajutor de stat incompatibil, in valoare de aproximativ 60 de milioane EUR, prin patru imprumuturi finantate din fonduri publice, se arata intr-un comunicat al Comisiei. Potrivit acestuia, in prezent, Romania trebuie sa recupereze ajutorul ilegal si dobanzile aferente. in urma acestei decizii, singurul lucru pe care il mai poate face Complexul Energetic Hunedoara este sa intre in lichidare. Se afla intr-o situatie financiara foarte dificila de multi ani si nu are de unde plati suma de 60 de milioane de euro.

Comisia Europeana: Complexul Energetic Hunedoara a primit ajutor de stat ilegal/ Guvernul este obligat sa recupereze 60 de milioane de euro de la producatorul de energie

Comisia Europeana a constatat ca producatorul de energie Societatea Complexul Energetic Hunedoara CE Hunedoara) a primit din partea Romaniei un ajutor de stat incompatibil, in valoare de aproximativ 60 de milioane EUR, prin patru imprumuturi finantate din fonduri publice, se arata intr-un comunicat al Comisiei. Potrivit acestuia, in prezent, Romania trebuie sa recupereze ajutorul ilegal si dobanzile aferente.

Investitie de 1,5 milioane euro pentru o platforma romneasca de micro-finantare a firmelor mici

Instant Factoring, firma romaneasca de micro-factoring online pentru IMM-uri, a primit o finantare de 1,5 milioane euro de la un fond de investitii din Statele Unite ale Americii. Fondurile atrase, alaturi de capitalurile proprii ale companiei, vor sustine extinderea activitatii pe piata din Romania, prin dezvoltarea operatiunilor de micro-finantare pentru un volum de facturi cu valori totale de pana la 20 milioane euro, in 2019, a anuntat startup-ul.

Fabrica de tevi A/C pentru autovehicule din Timisoara trece pe laser, investitie de 2,1 milioane Euro

Fabrica de tevi de aer conditionat A/C) pentru autovehicule ContiTech din Timisoara trece la sudura prin tehnologie laser, in urma unei investitii de 2,1 milioane Euro. Instalatia a fost dezvoltata de catre o echipa din cadrul fabricii din Timisoara. Masina de sudura are la baza tehnologie laser de top si poate suda conectori pentru toate tipurile de linii de climatizare, inclusiv ventili de umplere. Conceptul a fost gandit atat pentru productia de serie, cat si pentru activitati de cercetare si dezvoltare in domeniul sudurii cu laser.

Softronic Craiova a imprumutat 14 milioane euro de la Raiffeisen Bank

Compania Softronic SRL din Craiova a obtinut o finantare de 14 milioane euro de la Raiffeisen Bank, garantata de EximBank, prin emiterea unor garantii in numele si in contul statului roman, potrivit unui comunicat de presa.

Romanii de la Instant Factoring atrag o finantare externa de 1,5 milioane euro

Instant Factoring, prima companie romaneasca de micro-factoring online pentru IMM-uri, a primit o finantare de 1,5 milioane euro de la un fond de investitii din Statele Unite ale Americii. Fondurile atrase, alaturi de capitalurile proprii ale.

OTP Bank Romania, finantare de 28 milioane euro

OTP Bank Romania a anuntat, astazi, ca a finantat parcul industrial privat din Craiova, Southern Industrial Park, fiind prima investitie a companiei Zacaria in sudul tarii, investitia totala a proiectului fiind de 28 milioane euro.

MedLife si-a majorat limita de finantare pana la 66 milioane euro

Consiliul de Administratie al MedLife M) a semnat o facilitate de credit sindicalizat cu patru banci, pentru refinantarea facilitatilor existente, prelungirea perioadei de finantare, rearanjarea termenelor si conditiilor aferente, precum si pentru majorarea limitei de finantare pana la un prag de aproximativ 66 de milioane de euro, informeaza prestatorul de servicii medicale private printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Preconizam o crestere a cifrei de afaceri de pana la 40 milioane euro

Vanzarile lunare ale companiei se ridica la 3. 000 euro in medie/luna Reporter: Care este povestea business-ului Fornetti? Cristian Andrei: Povestea Fornetti este una destul de veche si foarte simpla. Businessul propriu-zis a inceput in Ungaria, in 1997, ca o afacere mica, dezvoltata de brutarul, la acea vreme, Joszef Palasti. Afacerea Fornetti a fost o noutate la vremea respectiva pe piata de patiserie, ce am adus noi nou, inedit la acea vreme a fost conceptul de coacere la vedere. Practic, desi sunt produse congelate, cumparatorul poate vedea foarte clar modul in care acestea se coc, igiena din magazine si conditiile in care sunt preparate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )