Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cea mai buna veste pentru romanii cu credite in lei. Ce se intampla cu dobanda Robor

Antena3 Antena3,
Cea mai buna veste pentru romanii cu credite in lei. Ce se intampla cu dobanda Robor

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,16%, cel mai mic nivel din ultimele sapte saptamani, potrivit datelor. continuă pe Antena3

Maine, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pentru sanatatea familiei tale!

Maine, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pentru sanatatea familiei tale! Citeste mai mult.

Digisport: Cea mai buna jucatoare de tenis din noul val nu va mai reprezenta Romnia! Nu stiu daca m-as mai ntoarce n tara

Raluca Georgiana Serban 21 de ani, 218 WTA), una dintre fetele talentate din noul val in tenisul feminin, a decis sa nu ne mai reprezinte tara. Ea a ales, zilele trecute, sa evolueze din 2019 sub culorile Ciprului.

Romania, cea mai buna reprezentare a femeilor angajate in activitati corelate cu exporturile UE, la nivel european

Romania se numara printre tarile cu cei mai multi angajati care desfasoara activitati corelate cu exporturile Uniunii Europene la nivel mondial, respectiv 1,4 milioane de romani. Dintre acestia, femeile reprezinta 44%, cel mai mare nivel din Uniunea Europeana.

AVERTISMENT pentru romani! Ne asteapta CEA MAI GREA iarna din ultimii 8 ani

Meteorologii ii avertizeaza pe toti romanii care doresc sa isi petreaca sarbatorile de iarna in Marea Britanie ca arhipelagul ar putea infrunta cea mai friguroasa iarna din ultimii 8 ani, scrie.

O noua provocare pentru Simona Halep. Ce vrea sa faca pentru Romania cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep a vorbit despre obiectivele carierei ei profesioniste si a dezvaluit ce la viseaza pana va abandona activitatea sportiva.

Rugby: Romnia ncheie 2018 pe locul 18 n lume - Cea mai slaba pozitionare din ultimii sase ani

Nationala de rugby a Romaniei incheie anul pe locul 18 in ierarhia internationala din 105 tari), cea mai slaba pozitionare din ultimii sase ani.

Eurostat: Romania a inregistrat cea mai mare crestere de pret la electricitate din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat cea mai mare crestere de pret la electricitate din toata Uniunea Europeana 14%), in primul semestru din anul 2018, potrivit datelor furnizate de Oficiul European de Statistica.

Andrian Candu, decorat de Liviu Dragnea cu cea mai mare distinctie a Camerei Deputatilor

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a avut intrevederi cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, marti 27 noiembrie, la Bucuresti, unde speakerul efectueaza ultima vizita oficiala din actualul mandat. Oficialul moldovean a fost decorat de catre Liviu Dragnea cu distinctia Colanul Parlamentului, cea mai inalta distinctie a Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei.

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane: Catedrala Mantuirii Neamului nu este cea mai mare catedrala din lume. E dedicata eroilor Romaniei

VasileBanescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane,a declarat, duminica, inainte de inceperea Slujbei de sfintire a Catedralei Manturii Neamului, ca aceasta catedrala nu este cea mai mare.

36 de minore din Chisinau au nascut in primele sase luni ale anului 2018. Cea mai mica are doar 13 ani

In primul semestru al anului curent, la Spitalul municipal Nr. 1 au fost inregistrate 36 de nasteri in randul minorelor. Cea mai mica varsta la care o fata a devenit mama a fost 13 ani. Daca in 2015, la acelasi spital, 36 de fete au nascut pana la atingerea majoratului, atunci in 2016 si 2017 cifra a ajuns la 66.

ştiri din Economie

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )