Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cel mai mic ROBOR din ultimii doi ani. Indicele la trei luni a scazut la 2,42%

Antena3 Antena3,
Cel mai mic ROBOR din ultimii doi ani. Indicele la trei luni a scazut la 2,42%

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut marti. continuă pe Antena3

COVID-19: Franta a raportat cel mai mic numar de decese provocate de noul coronavirus, de la impunerea restrictiilor

Autoritatile franceze au raportat duminica cea mai mica crestere zilnica a cazurilor noi de coronavirus si cel mai mic bilant al deceselor, de la initierea primelor masuri restrictive pentru blocarea.

Marea Britanie: 118 decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului. Este cel mai mic numar anuntat din martie

Oficialitatile din Marea Britanie au anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic numar anuntat incepand din luna martie.

Italia: sub 100 de decese de covid-19 in ultimele 24 de ore. Cel mai mic numar de cazuri noi de la inceputul epidemiei

Doar 300 de noi cazuri de Covid-19 au fost depistate in Italia in ultimele 24 de ore, cel mai mic numar de la inceputul epidemiei, scrie La Repubblica.

Marea Britanie: 118 decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, cel mai mic numar anuntat din martie

Oficialitatile din Marea Britanie au anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic numar anuntat incepand din luna martie.

O padure cat o tara. Ministrul Mediului, Costel Alexe: Planul nostru este sa demaram cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, luni, ca planul autoritatilor este sa demareze cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani. Alexe a explicat ca in tara noastra sunt cel putin.

MINISTRUL MEDIULUI: Planul nostru este sa demaram cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a efectuat luni o vizita de lucru in judetul Teleorman, ocazie cu care a declarat ca planul autoritatilor este sa demareze cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani, iar in prezent in Romania sunt cel putin 500. 000 de hectare de terenuri degradate.

Cel mai tanar roman angajat la Adobe: cum a atins performanta un licean de 17 ani

Adobe are in Romania cel mai mare sediu din aceasta regiune a Europei, iar Tudor Coman este cel mai tanar angajat al diviziei autohtone, la doar 17 ani. La prima vedere, Tudor Coman este un elev.

Cel mai aglomerat aeroport din lume in perioada pandemiei...in unele sambete

Aeroportul International din Anchorage, Alaska, nu are cascadele sau opulenta aeroportului Changi din Singapore sau cele opt piste ale aeroportului OHare din Chicago, dar acest micut aeroport fara pretentii, aflat la jumatatea distantei dintre New York si Tokyo, a asistat la o neasteptata crestere in proeminenta in ultimul timp, relateaza CNN.

S-a reluat circulatia pe cel mai inalt drum din tara

Circulatia pe Transalpina, cel mai inalt drum din Romania, s-a redeschis de astazi, de la ora 8,00, pe tot traseul drumului. Anuntul a fost facut de catre reprezentantii Drumurilor Nationale. Pe perioada iernii, sectorul cuprins intre Ranca si Obarsia Lotrului a fost inchis.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, despre seceta catastrofala din Romania: N-a mai fost de 50-60 de ani asa cum este acum

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, este de parere ca sectorul agricol trece prin cea mai grava seceta din ultimii 50-60 de ani. in acest context, ministrul Adrian Oros a precizat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )