Libnet.ro
UNICEF

07:30

Florin Luca, economistul sef celei mai mari banci de stat: 4 argumente pentru care dobanzile sunt mai mari in Romania decat in tarile vest-europene

Hotnews Hotnews,
 Florin Luca, economistul sef celei mai mari banci de stat: 4 argumente pentru care dobanzile sunt mai mari in Romania decat in tarile vest-europene

Riscul de tara, ponderea firmelor cu risc mare care a crescut de la 21% la 30% in ultimii 10 ani), gradul redus de bancarizare si politicile BCE sunt patru din motivele pentru care creditele in Romania sunt mai scumpe decat in alte state din UE, a explicat joi economistul sef al CEC Bank, Florin Luca in cadrul conferintei Banking 365: Banca Viitorului organizata de Oxygen Events. continuă pe Hotnews

Protest pentru legalizarea celei mai vechi meserii din lume, langa Palatul Parlamentului - VIDEO

Zeci de dame si domni de companie au protestat in Parcul Izvor pentru a cere legalizarea celei mai vechi meserii din lume. Manifestantii sustin ca intrarea in legalitate a lucratorilor sexuali ar reduce.

13.000 de romani risca sa-si piarda locurile de munca. in ce situatie se afla una dintre cele mai mari companii de stat

Una dintre cele mai mari companii energetice de stat, cu circa 13. 000 de angajati, se afla in mare dificultate financiara, inregistrand, la finele anului trecut piederi de 1,13 miliarde de lei, ceea ce indica existenta unei incertitudini semnificative cu privire la capacitatea societatii de a-si continua activitatea.

Topul companiilor din Romania care dau cele mai mari salarii

Romania trece printr-o criza de resursa umana fara precedent in ultimii 30 de ani, astfel incat companiile se vad nevoite sa ofere salarii din ce in ce mai mari, pentru a-si pastra cei mai buni.

Scumpirea gazelor a sporit cu 25% profitul unuia dintre cei mai mari furnizori din Romania

Unul dintre cei mai mari furnizori si distribuitori de gaze naturale din Romania a inregistrat in 2018 un profit cu 25% mai mare decat in anul precedent, in special ca urmare a scumpirii gazelor pentru consumatorii casnici si pentru CET-urile care produc agentul termic pentru acestia.

Unde castiga romanii cele mai mari salarii in 2019 - Topul angajatorilor

In fiecare an, platforma Undelucram. ro publica Topul angajatorilor care ofera cele mai bune salarii si oportunitati de dezvoltare profesionala pentru a arata modul in care evolueaza piata muncii din Romania de la un an la altul.

Cele mai mari familii politice si-au mandatat reprezentanti pentru negocierile privind sefia Comisiei Europene: Cine sunt cei sase oameni, care vor dezbate vineri viitorul Europei

La mai mult de o saptamana distanta de alegerile pentru Parlamentul European, cautarea unui presedinte pentru Comisia Europeana ramane o cursa deschisa, fara niciun principal favorit - iar o noua maniere.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )