Libnet.ro
UNICEF

11:00

Indicele ROBOR isi continua ascensiunea. Cel mai mare nivel din ultimele trei luni si jumatate

B1 B1,
Indicele ROBOR isi continua ascensiunea. Cel mai mare nivel din ultimele trei luni si jumatate

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,28%, cel mai mare nivel din ultimele trei luni si jumatate, arata datele Bancii Nationale a . continuă pe B1

HOROSCOP saptamana 18-24 februarie 2019. Vine cel mai mare eveniment al lunii februarie si e o data la 50 ani!

Iata horoscopul saptamanal 18-24 februarie 2019 ; vin cele mai importante evenimente astrale ale lunii februarie, cele ce vor schimba total energia si vibratia activa a tuturor. De departe, cel mai mare.

Cel mai mare spargator de gheata al Romaniei, supranumit gigantul care moare pe picioare, va fi salvat cu 12,5 milioane de euro

Perseus este singurul spargator de gheata clasa G60 de pe Dunarea maritima, se afla de 30 de ani in exploatare si are nevoie de o modernizari urgente, fiind la un pas de a nu mai putea fi folosit. Autoritatile incearca de cinci ani sa gaseasca o firma pentru reparatiile capitale, insa pana acum la licitatie nu s-a prezentat nimeni.

Alarmant! Acesta este cel mai mare inamic al sanatatii inimii

Supararea, tristetea dar mai ales un nivel ridicat de stres in organism afecteaza in mod negativ intre organismul. Specialistii sustin insa ca cea mai afectata este inima, explicati fiind aceea ca.

Vesti iNGRIJORATOARE pentru romanii cu RATE iN LEI: Indicele ROBOR creste vertiginos

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei,a crescut, marti, la 3,19%, cel mai mare nivel din.

Leul, un nou RECORD istoric negativ: Moneda nationala isi continua prabusirea

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, luni, un curs de referinta de 4,7401 lei, o crestere de 0,04% fata de nivelul atins vineri. Aurul a crescut pana la cel mai mare nivel din iulie 2016 pana in.

Cel mai mare muzeu al mineritului din Romania se deschide in Caras-Severin. Ce legatura are cu celebrul Titanic

Primaria Anina se pregateste sa scoata la licitatie lucrarile de restaurare si conservare a monumentului de clasa A Ansamblul Putului I Anina, al fostei intreprinderi miniere, pe o suprafata totala de 2,5 ha.

Cel mai mare partid de opozitie din Bulgaria s-a retras din Parlament n semn de protest fata de revizuirea legislatiei electorale / Partidul aflat la putere a renuntat la proiect

Partidul de centru-drepta aflat la putere in Bulgaria, Cetatenii pentru Dezvoltarea Europeana a Bulgariei, a renuntat la planurile de revizuire a codului electoral, dupa ce Partidul Socialist Bulgar a hotarat sa se retraga pe perioada nedeterminata din legislativul de la Sofia, sustinand ca recentele modificari ale legislatiei electorale submineaza garantiile privind organizarea de alegeri corecte, relateaza Reuters.

Dependenta de lux: Recurenta de 80% pentru clientii celui mai mare vanzator de mobila de lux din Romania

In 2002 un italian pasionat de design deschidea un atelier boutique cu mobila de lux in zona Dorobanti. Un business care parea foarte nisat si limitat la vremea respectiva s-a transformat, insa, in cel mai mare retailer de mobila de lux din Romania cu.

DJ-ul numarul 1 al lumii revine la Untold. Ceilalti artisti confirmati in acest an la cel mai mare festival din Romania

Organizatorii care nu si-au achizitionat un abonament pentru cea de-a cincea editie a festivalului Untold, mai pot cumpara bilete la pretul special de 119 euro plus taxe pana luni, 25 februarie, ora 14. Dupa aceasta data, abonamentele se vor putea cumpara la pretul de 129 de euro plus taxe.

Ellen DeGeneres a donat un milion de dolari unor fani. Ce conditie a impus vedeta: Este cel mai mare dar pe care l-am facut

Vedeta de televiziune din Statele Unite Ellen DeGeneres 61 de ani) a decis sa doneze 1 milion de dolari mai multor fani ai sai, daca acestia indeplineau o anumita conditie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )