Libnet.ro
UNICEF

01:05

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,17%

Antena3 Antena3,
Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,17%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,17%, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor la. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei! Indicele ROBOR a crescut

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,15%, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor la.

ROBOR la trei luni stagneaza

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,14%, pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a.

Care este situatia focarelor de pesta porcina cu trei luni inainte de Craciun

Numarul de localitati afectate de pesta porcina africana scade usor, potrivit statisticilor ANSVSA. La data de 27 septembrie, cu circa trei luni inainte de Craciun, pesta porcina africana PPA) era semnalata.

PREZENTA INEDITA la ONU: Un bebelus de trei luni s-a aflat in plen (FOTO)

Copilul de trei luni al prim-ministrului neozeelandez, Jacinda Ardern a fost atractia cea mai mare de la ONU, fiind primul bebelus care a participat la intrunirile formale ale Natiunilor Unite. Ba chiar, i s-a fa.

Autoritatile din Focsani cer localnicilor sa mute Ignatul cu trei luni mai devreme

Solicitarea vine dupa ce autoritatile au depistat un nou focar de gripa porcina in judetul Buzau, aflat la granita cu judetul Vrancea.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )