Libnet.ro
UNICEF

09:00

DOCUMENT Fiscalitate 2019 Noua OUG privind introducerea unor taxe a fost modificata

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Fiscalitate 2019 Noua OUG privind introducerea unor taxe a fost modificata

Guvernul a modificat Ordonanta de Urgenta privind introducerea unor noi taxe. Conform variantei care a iesit din sedinta de Guvern de vineri, taxa pe lacomie a fost micsorata, iar in ceea ce priveste fondurile de pensii, banii nu mai pot fi scosi dupa 5 ani. Acum se va putea opta, dupa cei 5 ani, sa treci la Pilonul I. continuă pe Hotnews

DOCUMENT Fiscalitate 2019 Noua OUG privind introducerea unor taxe a fost modificata. Schimbari la taxarea jocurilor de noroc, taxa pe lacomie si pensiile private. Apare si o noua activitate n subordinea Oficiului pentru Jocuri de Noroc

Guvernul a modificat Ordonanta de Urgenta privind introducerea unor noi taxe. Conform variantei care a iesit din sedinta de Guvern de vineri, taxa pe lacomie a fost micsorata, iar in ceea ce priveste fondurile de pensii, banii nu mai pot fi scosi dupa 5 ani. Acum se va putea opta, dupa cei 5 ani, sa treci la Pilonul I.

DOCUMENT Fiscalitate 2019 OUG privind introducerea unor taxe a fost modificata. Schimbari la taxarea jocurilor de noroc, taxa pe lacomie si pensiile private.Vezi n text noutatile

Guvernul a modificat Ordonanta de Urgenta privind introducerea unor noi taxe. Conform variantei care a iesit din sedinta de Guvern de vineri, taxa pe lacomie a fost micsorata, iar in ceea ce priveste fondurile de pensii, banii nu mai pot fi scosi dupa 5 ani. Acum se va putea opta, dupa cei 5 ani, sa treci la Pilonul I. Ca elemente de noutate: au aparut modificari in ceea ce priveste jocurile de noroc, fiind micsorate taxele, fata de varianta initiala, dar apare o activitate noua la Oficiul pentru jocuri de noroc, finantata de operatori, sunt modificari privind licentele de utilizare a frecventelor radio, se introduc amenzi pentru furnizorii de retele de comunicatii electronice care incheie contracte de instalare fara autorizatie de constructie. De asemenea, a aparut o prevedere privind pensiile militare de stat. Vezi in text elementele de noutate din noua OUG.

Fiscalitate 2019 S-a adoptat introducerea ratingului fiscal, impozitarea criptomonedelor la valoarea tranzactiilor si obligatia ONG-urilor de a se nscrie la ANAF

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, pachetul de modificari care introduce ratingul fiscal, obligatia ONG-urilor de a se inscrie intr-un registru la ANAF pentru a putea primi, in continuare, donatii din impozitul pe profit sau pe venit sau impozitarea criptomonedelor la valoarea tranzactiei. Modificarile au fost facute cu ajutorul Ministerului Finantelor Publice, la OUG 25/2018. Camera Deputatilor, fiind decizionala, aceste prevederi vor merge la promulgare catre Presedintele Klaus Iohannis.

O noua sedinta de guvern. Nimic despre OUG privind masurile fiscale pe agenda

Guvernul se reuneste vineri, de la ora 18:30, intr-o sedinta in care urmeaza sa discute, potrivit agendei, un proiect de hotarare privind aprobarea unor acte aditionale la acordurile de concesiune a unor perimetre de dezvoltare-exploatare si exploatare.

Proiectul de OUG privind noile taxe, pe ordinea de zi a Consiliului Economic si Social. n partea a doua a zilei urmeaza sedinta de Guvern

In cadrul unei sedinte programata pentru joi a Consiliului Economic si Social CES) se va discuta, in vederea unui aviz, de Proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene. Astfel, este foarte posibil ca in sedinta de Guvern programata pentru a doua parte a zilei sa intre acest proiect. Ar urma sa se introduca o taxa pe lacomie pentru banci calculata in functie de ROBOR, plafonarea pretului la gaze, posibiltatea iesirii din Pilonul II de pensii si altele.

UPDATE Proiectul de OUG privind noile taxe, a primit aviz negativ n Consiliului Economic si Social

In cadrul unei sedinte programata pentru joi a Consiliului Economic si Social CES) se va discuta, in vederea unui aviz, de Proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene. Astfel, este foarte posibil ca in sedinta de Guvern programata pentru a doua parte a zilei sa intre acest proiect. Ar urma sa se introduca o taxa pe lacomie pentru banci calculata in functie de ROBOR, plafonarea pretului la gaze, posibiltatea iesirii din Pilonul II de pensii si altele. UPDATE Aviz negativ dat de partile din care este format CES, respectiv patronate, sindicate si societatea civila.

AUDIO Circ n CES pe OUG privind taxele: Ion Ghizdeanu, nervos, tipa catre sindicalisti: Da' ce-i asta? Faceti ingerinte n activitatea Guvernului? / Sindicalist: Japca se numeste, sa citez din Dragnea

Consiliul Economic si Social CES) a avut, joi, o sedinta de plen in care s-a votat noua OUG prin care se introduc taxe. La dezbatere au participat, printre altii, secretari de stat si presedintele Consiliului National pentru Strategie si Prognoza CNSP), Ion Ghizdeanu. inca de la inceput spiritele s-au aprins. Aproape toate discutiile au avut tonul ridicat, remarcandu-se seful CNSP.

Guvernul a adoptat OUG privind masurile fiscale. Scaderea TVA-ului cu 1%, de la 1 ianuarie, a fost anulata

Guvernul Dancila nu o sa mai reduca TVA de anul urmator cu un punct procentual asa cum se arata explicit in Programul de Guvernare asumat in Parlament, de la 19%, in prezent, la 18%, la 1 ianuarie 2019,.

PNL cere Avocatului Poporului sa sesizeze CCR in legatura cu OUG privind masurile fiscale

PNL cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu ordonanta privind masurile fiscale, despre care afirma ca produce prejudicii grave drepturilor romanilor.

Guvernul a adoptat OUG privind masurile fiscale. Pilonul II de pensii: Comisionul de administrare a fost redus

Guvernul a adoptat, vineri, ordonanta de urgenta privind masurile fiscale. Printre masurile luate se afla si reducerea comisionului de administrare cu privire la Pilonul II de penisii. Referitor la Pilonul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )