Libnet.ro
UNICEF

13:15

DOCUMENT Noi scumpiri in 2019. Cresc tarifele de cadastru, pentru prima data in 10 ani

Adevărul Adevărul,
DOCUMENT Noi scumpiri in 2019. Cresc tarifele de cadastru, pentru prima data in 10 ani

Tarifele practicate de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) vor fi majorate pentru prima data in ultimii zece ani, unele servicii, precum radierea constructiilor, urmand sa fie de doua ori mai scumpe. continuă pe Adevărul

VIDEO 6 gadgeturi ciudate prezentate la CES 2019: Litiera inteligenta, senzori pentru scutec

Consumer Electronics Show CES) este locul in care companiile mari si mici din domeniul tehnologiei, automobilelor, sanatatii si aparatelor de uz casnic vin pentru a prezenta ultimele progrese in domeniu. Printre curiozitatile de la editia din acest an a evenimentului se numara si un dispozitiv care iti spune cand urmeaza sa mergi la baie, o litiera care se curata singura si un senzor pentru scutecele bebelusilor.

DOCUMENT Declaratia Unica in 2019. Termen de depunere si noutatile aduse

ANAF a publicat joi Declaratia Unica pe care trebuie sa o completeze contribuabilii in anul 2019, document care se depune din acest an numai in format electronic, pana la data de 15 martie, inclusiv. Ordinul este semnat de noua sefa a ANAF, Mihaela Triculescu.

Guvernul bulgar vrea sa ia opt F-16 noi. Ct vor plati vecinii nostri pentru avioanele de lupta

Guvernul bulgar a aprobat planul de masuri pentru inceperea negocierilor cu Statele Unite pentru cumpararea a opt avioane de lupta F-16 noi pentru a inlocui flota imbatranita de MiG-uri 29 si pentru a imbunatati nivelul de conformare cu standardele NATO, transmite Reuters.

HOROSCOPULiubirii pentru luna ianuarie 2019. Se anunta schimbari pentru toate zodiile

HOROSCOP Luna ianuarie 2019 aduce schimbari importante in vietile sentimentale ale tututor zodiilor. Iata ce ti s-a pregatit si tie. HOROSCOP BERBEC- Simti ca vrei sa incepi o noua aventura. Distreaza-te.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )