Libnet.ro
UNICEF

21:02

DOCUMENT Trei zile de concediu pentru femeile care vor urma o procedura de fertilizare in vitro

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Trei zile de concediu pentru femeile care vor urma o procedura de fertilizare in vitro

Salariatele care vor urma o procedura de fertilizare in vitro ar putea beneficia de un concediu de odihna suplimentar, platit, de 3 zile, reiese dintr-un proiect al Ministerului Muncii, care se afla la avizare in cadrul Consiliului Economic si Social. continuă pe Hotnews

Catalin Radulescu o someaza pe Viorica Dancila: Sa hotarasca urgent ce face cu aceste Coduri / Va fi gasita vinovata pentru oamenii care stau in puscarii si care sufera

Dupa ce Liviu Dragnea parea sa fi renuntat la ideea modificarii Codurilor penale prin ordonanta de urgenta, deputatul PSD readuce in discutie aceasta mult discutata tema in partid si o someaza pe Viorica Dancila sa se hotarasca urgent ce va face cu aceste Coduri. El sustine ca premierul si ministrul Justitiei vor fi vinovati pentru oamenii care stau in puscarii si care sufera.

Pedeapsa cu moartea pentru turistii care isi fac selfie pe o plaja din Thailanda

Pedeapsa cu moartea pentru turistii care isi fac selfie pe o plaja situata chiar sub culoarul de zbor al aeroportului din statiunea Phuket, Thailanda. Sefii aeroportului sunt furiosi si au promis ca vor.

Tudorel Toader, replica pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a avut o replica, tot pe Facebook, si pentru cei care cer reverificarea sa de catre CNSAS. intelegand faptul ca se solicita verificarea mea de catre CNSAS,.

Be Eu: Zile in plus de concediu pentru viitorii tati

Veste buna pentru tati! Concediul de partenitate va fi prelungit cu inca cinci zile. Eurodeputatii au decis ca barbatii care devin parinti si vor sa stea acasa dupa nasterea copilului, vor.

Seful Politiei Bacau, cercetat dupa ce a spus ca femeile care sunt palmuite si suna la 112 exagereaza, iar acestea ar putea sa astepte cu reclamatia

Corpul de control al IGPR face cercetari la Politia Bacau dupa ce seful institutiei, chestorul Vasile Oprisan, a spus ca femeile lovite de soti ar putea sa astepte pana dimineata sa faca reclamatie, nu ar trebui sa sune la 112 in miez de noapte, relateaza Mediafax.

HOROSCOP. Luna Noua in Balanta 2019: Zodiile care vor avea o perioada ingrozitoare

Luna Noua in Balanta are loc pe 19 aprilie. Trei zodii sunt afectate in mod negativ. HOROSCOP RAC- Ai nevoie de echilibru si nu reusesti sa il gasesti. Aceasta Luna Noua te va da peste cap pe toate.

HOROSCOP. Luna Plina in Balanta 2019: Zodiile care vor avea o perioada ingrozitoare

Luna Noua in Balanta are loc pe 19 aprilie. Trei zodii sunt afectate in mod negativ. HOROSCOP RAC- Ai nevoie de echilibru si nu reusesti sa il gasesti. Aceasta Luna Noua te va da peste cap pe toate.

Casti de gaming care vor aduce orice joc la realitate

O pereche de casti de gaming bune trebuie sa aiba un design placut pentru sesiuni mai lungi si sa ofere un sunet bogat, care sa te transpuna cu adevarat in actiunea jocului. Iata care sunt recomandarile noastre.

Anunt important facut de ministrul Muncii pentru persoanele care au suferit amputatii

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, vineri, ca persoanele care au suferit amputatii ori care s-au nascut fara unul dintre membre nu vor mai fi nevoite sa se prezinte periodic la comisiile de.

Alerta meteo: Schimbare totala a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii, relateaza antena3. ro. in vest si nord-vest vor fi temporar innorari si pe arii restranse ploi slabe, in timp ce in restul teritoriului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3096 seconds )