Libnet.ro
UNICEF

17:01

Eugen Teodorovici: Ordonanta 114 se va modifica saptamana viitoare. Categoric, nu o sa-i multumeasca pe toti

B1 B1,
Eugen Teodorovici: Ordonanta 114 se va modifica saptamana viitoare. Categoric, nu o sa-i multumeasca pe toti

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca saptamana viitoare proiectul de modificare a OUG 114 va fi pe asa Guvernului, insa a avertizat ca nu va fi un document care sa-i multumeasca pe toti. continuă pe B1

Eugen Teodorovici: Guvernul va modifica saptamana viitoare OUG 114

Guvernul va modifica saptamana viitoare OUG 114/2018 printr-o noua ordonanta de urgenta, iar una din principalele modificari va fi stabilirea ROBOR in functie de tranzactiile interbancare si zilnice pe.

Eugen Teodorovici: Ordonanta 114 va fi modificata saptamana viitoare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat duminica, la Brasov, ca un proiect de modificare a OUG 114/2018 se va afla pe masa Guvernului saptamana viitoare, in ceea ce priveste sectorul bancar.

TEODOROVICI: Ordonanta 114 va fi modificata saptamana viitoare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, la Brasov, ca un proiect de modificare a OUG 114/2018 se va afla pe masa Guvernului saptamana viitoare, in ceea ce priveste sectorul bancar propunerea fiind una de substanta, cu calcule foarte bine fundamentate, bazate pe datele Bancii Centrale.

Ordonanta 114 se modifica iar: cum se joaca Guvernul cu nervii companiilor

Ordonanta 114, cea care lua la tinta bancile, companiile din energie si administratorii de pensii din Pilonul II se modifica. Eugen Teodorovici anunta schimbari pe toate palierele. Ministrul Eugen Teodorovici s-a intalnit cu reprezentantii mediului de afaceri si cu cei ai companiilor vizate de aceste schimbari. A anuntat apoi ca vor urma ceva modificari.

Guvernul va adopta saptamana viitoare o noua OUG care modifica Ordonanta lacomiei/ Va fi schimbat modul de calcul pentru Robor/ Ce alte modificari anunta ministrul Finantelor

Contestata Ordonanta a lacomiei va fi modificata printr-o noua ordonanta de urgenta care va fi adoptata de guvern saptamana viitoare, iar una dintre modificari va fi stabilirea Robor in functie de tranzactiile interbancare si zilnice pe trimestrul anterior, a declarat, vineri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. El a sustinut ca in acest fel vor scadea ratele romanilor, dar nu a putut spune cu cat, iar intrebat de jurnalisti daca va demisiona in cazul in care ratele nu vor fi mai mici, Teodorovici a raspuns: Bun.

Teodorovici: Proiectul de modificare a OUG 114 va fi pe masa Guvernului saptamana viitoare. Nu ii va multumi pe toti

Un proiect de modificare a OUG 114 se va afla pe masa guvernului saptamana viitoare, insa nu o sa-i multumeasca pe toti, a anuntat, duminica ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

EUGEN TEODOROVICI: ROBOR va fi calculat la tranzactiile interbancare pe trimestrul anterior

Executivul va adopta joia viitoare in sedinta de guvern o noua ordonanta de urgenta care va actualiza OUG114, iar doua dintre principalele modificari vor fi stabilirea indicelui ROBOR in functie de tranzactiile zilnice din piata interbancara pe trimestrul anterior si decuplarea taxei pe activele bancare de ROBOR, a precizat astazi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici: Termenul de aplicare a OUG 114 pentru Pilonul II ar putea fi prorogat pe termen foarte scurt

Termenul de aplicare prevederilor OUG 114 referitoare la Pilonul II de pensii ar putea fi prorogat pe termen foarte scurt, a declarat vineri Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. Acesta a avut joi o intalnire cu administratorii.

Eugen Teodorovici sustine ca nici nu stie care sunt firmele lui Ioan Niculae, desi acestea sunt printre foarte putinele beneficiare de gaze ieftine

Ministrul Eugen Teodorovici le-a spus vineri jurnalistilor ca habar nu are si nici nu-l intereseaza care sunt firmele omului de afaceri Ioan Niculae, desi acestea sunt printre foarte putinele companii beneficare ale OUG 114/2018 care prevede plafonarea preturilor pe o perioada de trei ani. Practic, prin incalcarea oricaror reguli de concurenta, firmele din grupul InterAgro vor primi gaze la doar 68 lei/MWh, in timp ce restul industriei din Romania va plati facturi si cu 30-40% mai mari.

Eugen Teodorovici acuzat de TRADAREA intereselor Romaniei dupa ce s-a intalnit cu presedintele unei banci controlate de Rusia. Este Eugen Teodorovici spion rus?

Eugen Teodorovici a gandit si planuit un vehicul financiar prin care Rusia se substituie sanctiunilor UE si SUA, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o postare de pe Facebook, de joi. il acuz pe.

ştiri din Economie

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )