Libnet.ro
UNICEF

11:00

Amazon devine cea mai valoroasa companie. Microsoft ajunge pe locul 2

Hotnews Hotnews,
 Amazon devine cea mai valoroasa companie. Microsoft ajunge pe locul 2

Amazon, care a depasit anul trecut pragul simbolic de 1. 000 de miliarde de dolari, a detronat Microsoft in topul celor mai valoroase companii listate). Jeff Bezos, fondatorul Amazon, este in continuare cel mai bogat om din lume. continuă pe Hotnews

Microsoft si Apple, ECLIPSATE de Amazon. Gigantul creat de Jeff Bezos a ajuns cea mai VALOROASA companie listata la bursa din lume

Schimbare in topul celor mai valoroase companii din lume. Amazon, infiintata in urma cu 25 de ani si care a depasit anul trecut pragul simbolic de 1. 000 de miliarde de dolari, a detronat Microsoft in topul.

Amazon - cea mai valorasa companie listata la bursa

Amazon a eclipsat Microsoft, devenind pentru prima data cea mai valoroasa companie listata la bursa din lume.

Cea mai valoroasa pielicica de oaie se gaseste in Romania. A fost realizata prin cercetare genetica si este unica in UE

In judetul Botosani, la Statiunea de Cercetare de la Popauti, specializata pe rasa de ovine karakul, a fost obtinuta prin experimente genetice si cercetari, cea mai valoroasa varietate de pielicele din lume. Este vorba despre astrahanul sur-argintiu, unic in Uniunea Europeana.

Amazon a devenit cea mai de succes companie din lume

Compania Amazon a intrecut Microsoft ca fiind cea mai de succes firma din lume. Amazon valoreaza in momentul de fata 797 miliarde de dolari. Jeff Bezos, fondatorul Amazon este la randul sau cel mai bogat om din lu.

Cea mai lunga prtie de schi din nordul tarii, inaugurata dupa 10 ani de la nceperea lucrarilor

Cea mai lunga partie de schi din nordul tarii, situata in Masivul Rarau, va fi inaugurata sambata, dupa 10 ani de la inceperea lucrarilor. Investitia ajunge la 15 milioane de euro, transmite Mediafax.

A fost cea mai rece noapte din acest an, in Maramures: -22 de gradeCelsius

La Targu Lapus s-au inregistrat, noaptea trecuta, -22 de grade Celsius, fiind inregistrata cea mai rece noapte de la inceputul acestui an. Temperatura resimtita, insa, de corpul uman, a fost de -29 de grade Celsius. Dealtfel, despre localitatea lapusana se spune ca este pol al frigului, aici fiind inregistrate cele mai scazute minime din tara, in urma cu cativa ani.

Cea mai rece noapte din an. Unde s-au inregistrat temperaturi de minus 20 de grade Celsius

Cea mai friguroasa noapte din acest an a fost 7 ianuarie 2019, cand in Obarsia Lotrului, in Valcea, s-au inregistrat minus 23 de grade Celsius. Specialistii afirma ca frigul nu va lipsi nici marti.

Doar 18% dintre britanici cred ca acordul Brexit negociat de May este bun, cea mai mica rata de aprobare

Doar 18% dintre britanici considera ca acordul Brexit negociat de premierul Theresa May cu liderii UE este bun, aceasta fiind cea mai scazuta rata de aprobare de pana acum, potrivit unui sondaj citat de Reuters.

A fost inaugurata cea mai lunga partie din Rarau, dupa zece ani de la inceperea lucrarilor

In aceasta dimineata a fost inaugurata cea mai lunga partie de schi din nordul tarii, dupa zece ani de la inceperea lucrarilor. E vorba despre o partie din Muntii Rarau. A fost un proiect al ministrului El.

O companie aeriana folosita de milioane de romani, considerata cea mai proasta din lume

Desi are cele mai mici tarife la biletele de avion, mancarea proasta si scaunele incomode au reusit sa claseze aceasta companie, pentru al saselea an la rand, in fruntea celor mai proaste companii aeriene,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )