Libnet.ro
UNICEF

00:06

Blue Air solicita Guvernului sa aprobe in regim de urgenta ajutorul de stat catre companie

Adevărul Adevărul,
Blue Air solicita Guvernului sa aprobe in regim de urgenta ajutorul de stat catre companie

In contextul celei mai grave crize din istoria aviatiei si a pierderilor de 1,4 miliarde de dolari cauzate de scaderea veniturilor generate de liniile aeriene pe piata din Romania, conform estimarilor IATA, Blue Air se alatura apelului de salvare a aviatiei romanesti lansat de Rafael Schvartzman, Vice-Presedinte IATA pentru Europa. continuă pe Adevărul

Guvernul discuta in prima lectura acordarea de ajutoare de stat catre Tarom si Blue Air

Executivul discuta, vineri, in prima lectura, proiectul ordonantei de urgenta referitoare la acordarea unor ajutoare de stat companiilor aeriene Tarom si Blue Air pentru compensarea pierderilor suferite ca urmare a pandemiei.

Blue Air a luat o decizie importanta. Masura care intereseaza zeci de mii de clienti

Compania aeriana Blue Air, decizie importanta: 5 noi rute cu plecare de pe Aeroportul din Bacau. Blue Air, decizie importanta. Zeci de mii de clienti, noi oportunitati Blue Air va lansa 5 rute noi cu plecare de pe Aeroportul din Bacau incepand cu data de 1 octombrie 2020, odata cu finalizarea lucrarilor de modernizare ale .

Oana Petrescu, Blue Air: Rugam Guvernul Romaniei sa permita continuitatea activitatii noastre prin aprobarea in timp util a Actului Normativ necesar pentru emiterea garantiei de stat

Pentru a putea asigura reluarea zborurilor, in data de 29 iunie Blue Air a depus la Tribunalul Municipiului Bucuresti cererea de deschidere a procedurii de concordat preventiv - cerere admisa de judecator in data de 6 iulie 2020. Acest demers ar fi asigurat protejarea companiei si onorarea tuturor obligatiilor asumate si ar da acestora un confort suplimentar privind capacitatea Blue Air de a-si continua activitatea in conditiii profitabile. Potrivit termenelor legale, Blue Air are obligatia sa depuna Oferta de Concordat in termen de maxim 30 de zile, adica cel tarziu luni. Statul a reconfirmat angajamentul prin garantarea unui imprumut bancar de 300 milioane Ron pe 6 ani, destinat exclusiv acoperirii pierderilor generate de deciziile de limitare a liberei circulatii si transportului aerian, potrivit prevederilor Cadrului Temporar. Numai ca Hotararea de Guvern nu a aparut.

Blue Air va avea curse directe de la Bacau spre Munchen, Koln si Paris

Compania privata romaneasca Blue Air anunta deschiderea de noi curse aeriene intre orasul Bacau si m.

Blue Air isi extinde operatiunile din Moldova si introduce 5 rute noi din Bacau

Blue Air isi extinde operatiunile din Moldova, incepand cu 1 octombrie 2020, prin alocarea a 3 aeronave la baza sa din Bacau, si anunta introducerea de doua noi rute interne si de trei noi rute internationale.

Cum vrea statul sa salveze Tarom si Blue Air: sute de milioane de euro ar fi necesare

Din cauza pandemiei de coronavirus, operatorii aerieni precum Tarom si Blue Air au avut de suferit. Acum, statul vrea sa intervina pentru salvarea acestora. Statul cauta solutii pentru a ajuta.

Blue Air isi anuleaza zeci de zboruri spre Italia si Cipru

Compania aeriana low-cost Blue Air este nevoita sa sisteze zborurile spre cele doua destinatii dupa .

Blue Air anuleaza 64 de zboruri Romania - Italia si Romania - Cipru

Blue Air va anula 64 de zboruri catre Italia si Cipru, planificate in perioada 3 - 31 august 2020, in contextul restrictiilor impuse de autoritatile din cele doua tari, informeaza operatorul aerian low-cost.

Blue Air anuleaza un numar semnificativ de zboruri

In contextul restrictiilor impuse de autoritatile italiene si cipriote, Blue Air este nevoita sa anuleze un numar semnificativ de zboruri intre Romania si Italia si intre Romania si Cipru.

Guvernul analizeaza posibilitatea acordarii unor credite cu garantii de stat pentru Tarom si Blue Air

Guvernul analizeaza posibilitatea acordarii unor credite cu garantii de stat pentru Tarom si Blue Air, care sa compenseze lipsa de lichiditati generata de pandemia COVID-19.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )