Libnet.ro
UNICEF

14:15

Caixabank si Bankia formeaza cel mai mare grup bancar spaniol, cu active de 650 de miliarde de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Caixabank si Bankia formeaza cel mai mare grup bancar spaniol, cu active de 650 de miliarde de dolari

Consiliile de Administratie ale CaixaBank si Bankia au fost de acord cu fuziunea in urma careia va fi creata cea mai mare banca spaniola, cu active de peste 650 miliarde de dolari, dupa ce pandemia de coronavirus COVID-19) a exacerbat presiunile pentru indelung asteptata consolidare a sectorului bancar al tarii. continuă pe Ziarul Bursa

Rares Bogdan: La locale, PNL va face cel mai mare scor din istoria ultimilor 30 de ani

Rares Bogdan a afirmat, vineri, la Antena 3, ca PNL va obtine la alegerile locale din 27 septembrie cel mai mare scor al sau din ultimi 30 de ani si va obtine un numar mai mult decat dublu de consilii judetene. Prim-vicepresedintele PNL a subliniat insa ca mobilizarea la vot va fi cheia castigarii alegerilor de catre liberali.

Cel mai mare blat din fotbalul romanesc. Lucratura lui Mitica Dragomir. S-a facut 18-0 si rasul Romaniei

Mitica Dragomir si astazi si-aduce aminte decelebrul meci, incheiat cu scor de maidan. Era ultimul joc al sezonului. Echipa de fotbal Scornicesti avea nevoie de o mare victorie pentru a fi promovata in a doua divizie a Romaniei. Spre surprinderea tuturor, o victorie a fost ceea ce au si obtinut, dar cum, aflam imediat. Mitica .

LUDOVIC ORBAN: Volumul investitiilor in sectorul public, cel mai mare din ultimii zece ani

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi ca, in ciuda perioadei de criza, volumul investitiilor in sectorul public este cel mai mare din ultimii zece ani, iar Guvernul a incercat sa creasca in mod constant alocarile pentru modernizarea infrastructurii.

DR. LEAHU: Cel mai mare centru de stomatologie din zona Moldovei se deschide astazi la Iasi

Clinicile Dentare Dr. Leahu deschid, la Iasi, cel mai mare centru de excelenta din regiunea Moldovei. Clinica isi porneste activitatea cu standardul complet de servicii dezvoltat de retea, bazat pe toate specializarile, imagistica si chirurgie ambulatorie, potrivit comunicatului de presa remis redactiei.

MARCEL CIOLACU: PSD va avea cel mai mare numar de alesi locali, dupa aceste alegeri

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca partidul va avea cel mai mare numar de alesi locali dupa alegerile locale, iar la alegerile parlamentare va avea un scor suficient de bun incat sa castige alegerile.

Schneider Electric a realizat instalatiile la cel mai mare depozit logistic din Sud-Estul Europei

Schneider Electric Romania a realizat intregul sistem de gestionare a energiei electrice al celui mai mare depozit logistic din Sud-Estul Europei, situat la km 19 al autostrazii A1, depozit mare cat 20 de stadioane de fotbal la un loc, conform unui comunicat trimis redactiei.

Poate cel mai mare mister al stiintei: ce e materia intunecata si de ce exista

Materia intunecata poate fi un mister chiar mai mare decat se credea anterior. Se crede ca materia intunecata reprezinta un procent semnificativ din masa universului - totusi este aproape.

Cel mai mare santier de dezvoltare mixed-use este la Iasi. IULIUS avanseaza cu Palas Campus, o investitie de regenerare urbana de 120 de milioane de euro

Iasul continua sa avanseze in topul pietelor office din Romania. O singura investitie, de peste 120 de milioane de euro, realizata de compania IULIUS, va livra in urmatorii doi ani inca 60. 000 mp de spatii de birouri premium. Palas Campus, un concept mixt in sine, va fi cea mai mare cladire de birouri din tara. Astfel, polul de business regional creat in centrul orasului prin ansamblul Palas, primul proiect mixed-use realizat la noi in tara, va ajunge la o suprafata inchiriabila de peste 135. 000 mp spatii de birouri clasa A. La fel de important este si faptul ca, prin acest proiect de regenerare urbana, o zona centrala a Iasului Sf. Andrei), subdezvoltata, este redata comunitatii si reintegrata in oras.

Ministrul Sanatatii, veste proasta pentru cetateni. Ce se va intampla in Romania dupa inregistrarea celui mai mare numar de cazuri COVID-19

Ieri, Romania a inregistrat un numar record de cazuri de COVID-19, motiv de ingrijorare pentru cetateni si autoritati. Este prima oara cand se raporteaza 1. 713 de cazuri noi, iar pronosticurile par sa fie si mai infricosatoare. in cursul serii de ieri, Nelu Tataru a explicat motivul exploziei numarului de cazuri, subliniind faptul ca aceasta zi .

Lovitura data de fratii Dedeman in plina pandemie: cel mai iubit magazin isi arata forta

Fratii Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, cel mai mare retailer local de bricolaj si cel mai mare business dezvoltat de antreprenori romani, inaugureaza pe 18 septembrie cel mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2774 seconds )