Libnet.ro
UNICEF

20:45

Colectionarul care a cumparat cu un pret record o opera de arta digitala dezvaluie culisele fenomenului NFT

Hotnews Hotnews,
 Colectionarul care a cumparat cu un pret record o opera de arta digitala dezvaluie culisele fenomenului NFT

Vignesh Sundaresan, un antreprenor care a facut avere din tranzactii cu criptomonede si care a platit suma record de 69,3 milioane de dolari pentru o opera de arta digitala a dezvaluit unele dintre secretele care se afla in spatele fenomenului NFT intr-un interviu acordat pentru AFP, citat de Agerpres. La prima vedere, Vignesh Sundaresan nu pare sa detina atributele unui colectionar bogat. Tanarul asiatic, in varsta de 32 de ani, poarta pantaloni si tricouri obisnuite si locuieste intr-un apartament standard din Singapore. Cunoscut si sub pseudonimul Metakovan, el nu detine nicio proprietate imobiliara, nu are niciun automobil, iar cele mai multe dintre investitiile lui au fost realizate in spatiul virtual. continuă pe Hotnews

Ce fac fratii Dedeman intr-un depozit atomic din Bucuresti. Au cumparat casa la pret record

In 2018 fratii Dedeman plateau o suma record pentru un imobil din centrul Bucurestiului. Vila, apartinand unui negustor interbelic, Nicolae Hlebnikian, a fost achizitionata de cei doi frati pentru suma de 5 milioane de euro. La acel moment suma devenea un pret record in imobiliarele bucurestene. Fratii Dedeman investesc milioane in reconditionarea vilei Vila fostului .

Pret record pentru Bitcoin: miza reala e, de fapt, o valoarea aproape dubla

Pe 10 aprilie, Bitcoin a atins un nou nivel record. Aceasta este cea mai cunoscuta moneda digitala, dar noul nivel la care a ajuns influenteaza pretul altor monede. Bitcoin a ajuns, pe 10.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2429 seconds )