Libnet.ro
UNICEF

19:45

Compania romaneasca UiPath, evaluata la 29 de miliarde de dolari. Unicornul vrea sa se extinda

Adevărul Adevărul,
Compania romaneasca UiPath, evaluata la 29 de miliarde de dolari. Unicornul vrea sa se extinda

UiPath, prima companie romaneasca unicorn, a reusit sa vanda actiuni peste intervalul de pret tintit cu ocazia Ofertei sale Publice Initiale IPO) derulata la Bursa de la New York, strangand 1,34 de miliarde de dolari, scrie Reuters, citata de Agerpres. continuă pe Adevărul

UPDATE. UiPath a strans 1,34 miliarde dolari prin vanzare de actiuni in IPO. PATH e listata pe Bursa de la New York

Compania IT romano-americana UiPath a vandut actiuni de 1,34 miliarde de dolari in oferta publica initiala IPO) - transmite Reuters. Compania UiPath a fost fondata de Daniel Dines si Marius Tirca, in anul 2005, la Bucuresti, sub numele de DeskOver.

UiPath s-a listat la New York Stock Exchange

Daniel Dines a sunat clopotelul bursei americane * Compania pleaca de la o evaluare de circa 29 miliarde de dolari * Actualizare - Actiunile UiPath au deschis sesiunea de tranzactionare la pretul de 65 de dolarititlu, cu 16% peste cel la care s-a incheiat oferta initiala Actiunile UiPath, decacornul plecat din Bucuresti, au fost listate astazi la New York Stock Exchange, sub simbolul PATH, Daniel Dines, fondatorul companiei dand startul sesiunii de tranzactionare a bursei americane.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )