Libnet.ro
UNICEF

21:00

Compania TSMC va investi 100 miliarde dolari pentru cresterea productiei de microprocesoare in urmatorii trei ani

Adevărul Adevărul,
Compania TSMC va investi 100 miliarde dolari pentru cresterea productiei de microprocesoare in urmatorii trei ani

Taiwan Semiconductor Manufacturing, cel mai mare producator de microprocesoare, a anuntat ca va investi 100 de miliarde de dolari pentru cresterea productiei si cercetare in urmatorii trei ani. continuă pe Adevărul

Gigantul taiwanez TSMC va investi 100 miliarde dolari pentru cresterea productiei de microprocesoare in urmatorii trei ani

Taiwan Semiconductor Manufacturing, cel mai mare producator mondial de microprocesoare, a anuntat ca va investi 100 miliarde dolari pentru cercetare si pentru a-si creste capacitatea de productie in urmatorii trei ani. Criza semiconductorilor se simte tot mai puternic si afecteaza nu doar companii din industria auto, ci si din cea a electronicelor.

Xiaomi vrea sa investeasca 10 miliarde dolari pentru a deveni un jucator important pe piata masinilor electrice

Xiaomi, compania chineza celebra pentru smartphone-uri si trotinete electrice, vrea sa investeasca 10 miliarde dolari in urmatorul deceniu pentru a deveni un jucator important pe piata masinilor electrice. Compania se va alia cu producatori auto importanti, precum Great Wall. Pe piata masinilor electrice vor fi in anii urmatori lansate multe modele electrice cu preturi intre 15. 000 si 20. 000 euro care pot fi cumparate si cu sub 10. 000 de euro in tari ce aplica subventii mari.

CFR va investi 26 de milioane de lei pentru cresterea vitezei de circulatie la 120 kmh

CFR Infrastructura anunta investitii in valoare de 26,02 milioane de lei, din fonduri de la bugetul de stat, pentru lucrari de intretinere intre statiile Cilibia si Faurei, in vederea ridicarii restrictiilor de viteza si cresterea vitezei de circulatie la 120 kmh, pentru trenurile de calatori, se arata intr-un comunicat transmis de companie.

CFR SA anunta investitii de 26 milioane lei pentru cresterea vitezei pe 20 de km dintre Buzau si Faurei

Intre Buzau si Faurei sunt 40 km si cele mai rapide trenuri fac 38 de minute, cu 10-11 minute mai mult decat in anii 80. CFR SA a anuntat ca a lansat licitatia pentru modernizarea a 20 km, jumatate din distanta dintre cele doua orase. in prezent trenurile pot rula cu maxim 80 kmh, iar dupa modernizari ar trebui sa se ajunga la 120 kmh. intre Cilibia si Faurei trenurile Regio fac intre 24 si 34 de minute. in anii 80 cele mai iuti Personale faceau 19 minute.

Schimbari majore propuse de Vlad Voiculescu, pentru cresterea capacitatii de ingrijire a bolnavilor COVID-19 - Reorganizare a spitalelor si a cadrelor medicale (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a anuntat, marti, noi masuri pentru o mai eficienta gestionare a cazurilor de COVID-19 in spitale. Voiculescu a detaliat deciziile luate pentru ca pacientii sa fie mai.

Valeriu Gheorghita a anuntat noi masuri pentru cresterea capacitatii de vaccinare: Mai multe cabinete, unitati mobile, medici de familie implicati si centre deschise cu sprijinul operatorilor economici (VIDEO)

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a anuntat, marti, noi masuri implementate pentru a creste capacitatea de imunizare: se vor deschide cabinete noi,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )