Libnet.ro
UNICEF

20:02

O companie trebuie sa-l despagubeasca cu 8 miliarde de dolari pe un barbat caruia i-au crescut sanii in urma folosirii unui medicament

Adevărul Adevărul,
O companie trebuie sa-l despagubeasca cu 8 miliarde de dolari pe un barbat caruia i-au crescut sanii in urma folosirii unui medicament

Johnson Johnson JJ) trebuie sa plateasca 8 miliarde de dolari unui barbat caruia i-au crescut sanii in urma folosirii medicamentului Risperdal, potrivit unui juriu din Statele Unite. continuă pe Adevărul

Rusia ar vrea sa construiasca o linie de mare viteza intre Moscova si St Petersburg, proiect de 23 miliarde dolari

In Rusia se discuta constructia unei linii ferate de mare viteza intre cele mai mari doua orase ale tarii, estimarile fiind ca trenurile vor circula din 2026 si investitiile necesare ar fi de 23 miliarde dolari, scrie Moscow Times. Ramane de vazut daca se va face, mai ales ca exista deja trenuri ce pot rula cu 250 kmh. intre Moscova si St Petersburg sunt 650 km si cele mai rapide trenuri Sapsan fac 3 ore si 44 de minute. De exemplu, de la Moscova la Tver sunt 167 km si trenurile fac o ora. Trenurile conventionale de noapte fac peste 8 ore.

Cei mai SCUMPI SANI din istorie: Johnson Johnson trebuie sa plateasca 8 MILIARDE de dolari unui barbat caruia i-au crescut sanii din cauza unui medicament antipsihotic!

Johnson Johnson JJ) trebuie sa plateasca despagubiri punitive de 8 miliarde de dolari unui barbat tanar caruia i-au crescut sanii in urma folosirii medicamentului antipsihotic Risperdal, pentru ca.

Daune record pentru un barbat caruia i-au crescut sanii dupa ce a folosit un medicament antipsihotic

Johnson Johnson trebuie sa plateasca despagubiri de optmiliarde de dolari unui barbat tanar caruia i-au crescut sanii in urma folosirii medicamentului antipsihotic Risperdal. Initial, barbatul.

BOGDAN CHIRITOIU: Mi se pare naiva ideea ca pentru a subventiona o companie trebuie sa o amestec cu alta

Fuziunea dintre Complexul Energetic Oltenia si Hidroelectrica cred ca e vazuta ca o solutie pentru a fi sustinuta activitatea CEO si mi se pare un pic naiva ideea ca daca nu pot sa subventionez o activitate, o companie, daca o amestec cu alta atunci o sa pot, a declarat presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )