Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cum a reusit una dintre cele mai bogate antreprenoare din lume sa faca un miliard de dolari din produsele de frumusete

Adevărul Adevărul,
Cum a reusit una dintre cele mai bogate antreprenoare din lume sa faca un miliard de dolari din produsele de frumusete

Chiarsi pe o piatasuperaglomeratasi hipercompetitiva, cum este cea a produselor deinfrumusetare, raman nise. Trebuie doar sastii sale gasesti, asa cum a reusit Huda Kattan, astazi una dintre cele mai bogate antreprenoare din topulForbes. continuă pe Adevărul

TRAGEDIE! Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania s-a stins din viata (FOTO)

Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania, Geta Bratescu, s-a stins din viata, miercuri dimineata, la varsta de 92 de ani. Geta Bratescu, nascuta in 1926, in Ploiesti, a studiat la.

(P) Artistii plastici romani, sursa de inspiratie pentru o absolventa a British School of Bucharest, admisa la una dintre cele mai renumite universitati de arte din lume!

Absolventii British School of Bucharest BSB) au obtinut si in acest an rezultate remarcabile la examenul A level, care marcheaza incheierea studiilor in sistemul de invatamant britanic. Profesorii au de ce sa fie mandri de studentii lor, 35% dintre ei.

Peste ce au dat speologii intr-una din cele mai misterioase pesteri din Romania. Am fost chemati in adancuri de o lumina stranie

Pestera Izverna, situata in muntii Mehedintiului, la altitudinea de 600 de metri, este una dintre cele mai renumite rezervatii speologice din Europa. Ea a devenit celebra si mult cautata de straini dupa ce Ja.

Artistii plastici romani, sursa de inspiratie pentru o absolventa a British School of Bucharest, admisa la una dintre cele mai renumite universitati de arte din lume

Absolventii British School of Bucharest BSB) au obtinut si in acest an rezultate remarcabile la examenul A level, care marcheaza incheierea studiilor in sistemul de invatamant britanic. Profesorii au de ce sa fie mandri de studentii lor, 35% dintre ei obtinand rezultate de A*- A, iar 83%, in intervalul A*- C.

Centru de primire documente deschis la Judecatoria Galati pentru eliminarea cozilor. Instanta este una dintre cele mai aglomerate din tara

Judecatoria Galati a inaugurat in aceasta saptamana noul centru de primire documente Registratura) situat la parterul Palatului Justitiei, la camera P9.

FOTO Drama unei fete de milioane. S-a chinuit sase ani sa se ingrase, dar a ajuns campioana mondiala si una dintre cele mai frumoase sportive din Romania

Romania, altadata o fabrica de medalii, are in acest moment putini sportivi care sa fie pe primul loc in lume la disciplinele la care concureaza.

Simfonia Apei: Se redeschid fantanile din Piata Unirii! Director general Apa Nova: Acesta este unul dintre cele mai ambitioase proiecte de dezvoltare urbana din ultimii ani (VIDEO)

Fantanile din Piata Unirii, care au fost reabilitate si modernizate, se vor redeschide in 20 septembrie, informeaza B1 TV. Spectacolul inaugural, intitulat Simfonia Apei, va incepe la ora 20. 00, la scena.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pomul

Pe o zi geroasa de iarna, doua blonde cautau un pom de Craciun in inima padurii. Dupa cateva ore de inghet la temperaturi cu mult sub zero grade si cateva urlete de lupi flamanzi, una dintre blonde i-a spus.

Cea mai spectaculoasa aparitie a Letiziei din ultima vreme! Regina Spaniei a stralucit intr-o rochie de seara

Toate privirile au fost atintite asupra ei, aseara, pe cand cuplul regal si-a facut aparitia la Teatrul Real din Madrid, pentru a urmari piesa de teatru Fausto. Regina Letizia a avut, cu aceasta ocazie, una dintre cele mai spectaculoase aparitii de pana acum!.

Teoriile cele mai interesante despre vise. Cum se nasc visele si cum se pot trezi oamenii in mijlocul lor

Oamenii au nevoie de vise pentru a suporta realitatea, afirma savantul Sigmund Freud, unul dintre cei mai faimosi cercetatori ai viselor. Considerate fie simple procese fiziologice carora nu trebuie sa le cautam semnificatii, fie mesaje care ne pot schimba soarta, visele au facut obiectul a nenumarate cercetari, care au oferit rezultate uimitoare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2826 seconds )