Libnet.ro
UNICEF

17:15

Economia SUA a pierdut 16.000 de miliarde de dolari din cauza inegalitatilor intre rase in ultimii 20 de ani - studiu

Adevărul Adevărul,
Economia SUA a pierdut 16.000 de miliarde de dolari din cauza inegalitatilor intre rase in ultimii 20 de ani - studiu

Inegalitatile intre rase in Statele Unite - in mod istoric foate puternice - au costat economia americana 16. 000 de miliarde de dolari in ultimii 20 de ani, potrivit unui studiu publicat de Banca Citigroup, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

STUDIU BANCA CITIGROUP Inegalitatile rasiale din SUA au costat economia tarii 16.000 miliarde de dolari

Inegalitatile intre rase in Statele Unite - in mod istoric foate puternice - au costat economia americana 16. 000 de miliarde de dolari in ultimii 20 de ani, potrivit unui studiu publicat de Banca Citigroup, relateaza AFP.

Super-achizitie fintech, 5,5 miliarde dolari: Gigantul rus Yandex vrea sa cumpere o banca online

O tranzactie imensa se pregateste pe piata companiilor de tehnologii financiare fintech): gigantul rus Yandex a anuntat ca vrea sa cumpere o banca online, la o valoare de 5,48 miliarde dolari.

Tesla a dat in judecata guvernul SUA din cauza tarifelor aplicate produselor importate din China

Tesla a dat in judecata guvernul Statelor Unite si pe reprezentantul pentru Comert al SUA Robert Lighthizer, din cauza tarifelor aplicate de administratia Trump produselor pe care compania le importa din China.

Accident dramatic in Hunedoara. Un bebelus de un an a murit in bratele bunicii sale, din cauza unei greseli fatale

Suferinta fara margini intr-o familie care si-a pierdut recent copilasul de un an. Un accident produs in localitatea Hasdau, din judetul Hunedoara, le-a smuls celor doi parinti tot ce aveau mai scump pe lume, pe fiul lor. in momentul tragediei, micutul se afla la bunica sa in brate. Si-a vazut nepotul murind in bratele ei .

EXCLUSIV Fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce a fost obligat sa faca de catre anchetatori

Fiul lui Ilie Dumitrescu se pare ca are mari probleme cu legea. Toto, cu toate calitatile sale de star de cinema, nu a putut sta departe de droguri. Asa se face ca fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor, substante pe care le-a consumat in urma cu cateva saptamani. Fiul lui Ilie .

Marina Almasan, hartuita de Doina Gradea din cauza lui Mircea Radu. Ce se intampla la TVR

Marina Almasan a comentat zilele acestea pe marginea scandalului iscat de Mircea Radu. Totul a pornit de la declaratiile false ale colegului ei, referitoare la declaratiile de avere. Marina Almasan, hartuita de Doina Gradea din cauza lui Mircea Radu in urma cu o saptamana, un adevarat scandal mediatic a ajuns in presa romaneasca. Mircea Radu .

Fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce au aratat analizele de la INML

Problemele se tin lant defiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu. Toto are mai probleme cu legea din cauza consumului de droguri. Cum a ajuns tanarul la DIICOT si ce pedeapsa risca sa.

Meci de Liga 2 amanat din cauza Covid-19

Partida dintre Unirea Slobozia si Farul Constanta, meci programat sambata de la ora 11, nu se va mai disputa din cauza aparitiei mai multor cazuri pozitive de infestare cu noul coronavirus la gruparea de la malul Marii Negre.

Masuri prelungite pana la finalul lui 2020. Ce a decis acum Guvernul, din cauza pandemiei de covid-19

Guvernul, in sedinta de joi, prin OUG, anunta masuri prelungite pana la finalul anului 2020. in contextul actualei crize unele masuri au fost eliminate iar altele au fost prelungite. Masuri prelungite pana la finalul lui 2020 Prin noile acte normative Guvernul a decis in privinta unori masuri prelungite pina la finele anului 2020. Noile acte .

Familia regala britanica anticipeaza dificultati financiare in urmatorii trei ani din cauza coronavirusului

Palatul Buckingham se asteapta la scaderi de venit in valoare de 15 milioane de lire sterline in urmatorii trei ani, in urma scaderii frecventarii resedintelor regale, din cauza crizei sanitare declansata de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )