Libnet.ro
UNICEF

11:45

Elon Musk isi vinde doua proprietati din Los Angeles, dupa ce a anuntat ca nu va mai detine case VIDEO

Adevărul Adevărul,
Elon Musk isi vinde doua proprietati din Los Angeles, dupa ce a anuntat ca nu va mai detine case VIDEO

Doua dintre proprietatile din Los Angeles ale lui Elon Musk au fost scoase la vanzare pe site-ul Zillow, pentru 30 de milioane de dolari, respectiv 9,5 milioane de dolari, la cateva zile dupa ce acesta a anuntat ca nu vrea sa mai detina case, relateaza CNBC. continuă pe Adevărul

VIDEO Elon Musk isi vinde casele. Cum arata vilele pentru care cere in total aproape 40 milioane dolari

Elon Musk a inceput sa isi vanda casele, asa cum a anuntat vineri pe Twitter. Doua dintre proprietati au fost scoase la vanzare pentru 30, respectiv 9,5 milioane de dolari. Ambele vile de lux sunt situate in exclusivitul cartier Bel Air din Los Angeles.

VIDEO Elon Musk isi face curatenie prin case: cum arata vilele scoase la vanzare de CEO-ul Tesla

In urma cu cateva zile, Elon Musk anuntat ca-si va vinde o parte dintre proprietatile sale imobiliare. Cateva vile au ajuns de la vanzare cu preturi exorbitante. Doua dintre locuintele.

O postare controversata a lui Elon Musk sterge 14 miliarde de dolari din valoarea actiunilor Tesla

Elon Musk, fondatorul Tesla, a sters 14 miliarde de dolari din valoarea actiunilor producatorului auto dupa ce a postat pe Twitter un mesaj in care a spus ca valoarea actiunilor sale a fost prea mare, potrivit BBC.

Elon Musk, fondatorul Tesla, a devenit tatic. Ce avere are in prezent!

Fondatorul Tesla, celebrul Elon Musk, a devenit tatic. Cea care i-a daruit un copil este artista Grimes. Iata ce avere are in prezent celebrul antreprenor! .

Primul film realizat in spatiu ar putea fi o colaborare intre Tom Cruise si Elon Musk

Elon Musk si Tom Cruise par sa lucreze cu NASA la un film despre spatiul cosmic, iar acesta chiar ar putea fi filmat in spatiu. Filmele despre spatiu si astronauti nu sunt nici pe departe o.

Mesajul ciudat al lui Elon Musk care a sters 13 miliarde de dolari din valoarea actiunilor Tesla

Actiunile producatorului de automobile electrice Tesla au scazut vineri cu 9%, dupa ce directorul general Elon Musk a scris pe Twitter ca pretul acestora este prea mare, transmite Reuters.

Actiunile Tesla au scazut cu 9%, dupa ce Elon Musk a afirmat ca pretul acestora este prea mare

Actiunile producatorului de automobile electrice Tesla au scazut vineri cu 9%, dupa ce directorul general Elon Musk a scris pe Twitter ca pretul acestora este prea mare.

Cum se sfatuieste Guvernul cu reprezentantii ONG-urilor implicate in combaterea efectelor COVID-19: Daruieste Viata, asociatia care construieste doua spitale din donatiile a 350 de mii de romani, nu a fost invitata

Guvernul a anuntat, luni, ca premierul Ludovic Orban a continuat astazi seria de consultari cu reprezentantii asociatiilor si organizatiilor neguvernamentale implicate in combaterea efectelor COVID-19. La intalnire nu a fost invitata Asociatia Daruieste Viata, care construieste in acest moment doua spitale - primul spital din Romania dedicat 100% copiilor bolnavi de cancer, precum si un spital modular pentru pacientii infectati cu coronavirus - din donatiile a peste 350 de mii de romani.

Ana Birchall, revolta la adresa lui Dancila dupa atacurile la Ciolacu: Ea nu nimereste doua vorbe din zece in engleza

Ana Birchall spune ca Viorica Dancila voia sa introduca limba maghiara obligatorie in Romania, printr-un amendament din Codul Administrativ, pentru ca acum sa critice PSD pentru scaparea din Camera Deputatilor, unde proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc a trecut tacit.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )