Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

Facebook merge mai bine decat se astepta in timpul pandemiei -rezultate trimestriale

Hotnews Hotnews,
 Facebook merge mai bine decat se astepta in timpul pandemiei -rezultate trimestriale

Pandemie sau nu, Facebook a vazut ca veniturile sale au crescut cu 11% in trimestrul doi, la 18,7 miliarde de dolari, potrivit rezultatelor sale publicate joi. continuă pe Hotnews

Rezultate trimestriale SUA: Amazon, cel mai mare castigator al pandemiei Facebook, crestere peste asteptari Alphabet (Google), pierde din venituri

O cifra de afaceri mai mare cu 40% pana la aproape 89 de miliarde de dolari si un profit net care se dubleaza la 5,2 miliarde: Amazon pare a fi cel mai mare castigator al pandemiei pentru al doilea trimestru al anului 2020, potrivit AFP. Facebook a raportat ca veniturile sale au crescut cu 11% in trimestrul doi, la 18,7 miliarde de dolari. Alphabet Google) isi vede profitul si veniturile in scadere, dar merge mai bine decat se astepta.

Luna de miere in timpul pandemiei! Unde a plecat Printesa Beatrice dupa nunta

Printesa Beatrice a facut o nunta restransa, in secret, pe fondul pandemiei de COVID-19. Nu a renuntat nici la luna de miere. Din pacate insa, din pricina restrictiilor de calatorie, ea si sotul ei nu au avut de ales din prea multe destinatii.

Adrian Wiener, senatorul care a revenit ca medic in spitalul din Arad in timpul pandemiei de COVD-19, va fi candidatul USR la Primaria Arad

Adrian Wiener, senatorul care a revenit ca medic in spitalul din Arad, pe care l-a coordonat in timpul pandemiei de COVD-19, va candida din partea USR pentru functia de primar al Aradului. Adrian Wiener are 47 de ani, este medic si se afla la primul mandat de parlamentar, fiind ales in 2016 pe listele USR.

Amenintarea mai mare decat covid. Vestea care cutremura Romania

Prezent la conferinta de lansare a proiectului intarirea capacitatii institutionale pentru controlul infectiilor spitalicesti si gestionarea consumului de antibiotice in Romania, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, profesorul Alexandru Rafila, a avertizat ca principala amenintare mai mare decat covid este abuzul de antibiotice si dozajul necorespunzator care genereaza rezistenta. Rafila, despre amenintarea mai mare decat noul .

VIDEO Ciolacu anunta depunerea unei motiuni la jumatatea lui august: Un haos mai mare decat este acum nu poate fi creat nici macar de catre PSD sau opozitie

Un haos mai mare decat este acum nu poate fi creat nici macar de catre PSD sau opozitie, a declarat joi liderul PSD, Marcel Ciolacu. El a spus ca acesta este motivul pentru care social-democratii vor depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, la jumatatea lunii august.

Airbus reduce productia, dupa ce a raportat pierderi trimestriale mai mari decat se estima

Grupul aeronautic european Airbus a anuntat astazi o noua reducere a productiei modelului sau de varf A350, dupa ce a raportat pierderi trimestriale mai mari decat se estima.

Malta promite turistilor vacanta in siguranta si tarife mai mici decat in 2019

Malta a luat toate masurile sa le asigur turistilor romani care vor ajunge in arhipelag, in aceasta vara, cele mai bune conditii de vacanta in siguranta si tarife mai mici decat in 2019, au anuntat reprezentantii agentiei de turism Malta Travel.

Malta promite turistilor vacanta in siguranta si tarife mai mici decat in 2019

Malta a luat toate masurile sa le asigur turistilor romani care vor ajunge in arhipelag, in aceasta vara, cele mai bune conditii de vacanta in siguranta si tarife mai mici decat in 2019, au anuntat reprezentantii agentiei de turism Malta Travel.

Studiu: Cum s-au schimbat obiceiurile de consum ale romanilor in timpul pandemiei

Un studiu realizat de o companie de consultanta arata ca obiceiurile de consum ale romanilor s-au schimbat in vremea pandemiei. Astfel,7 din 10 intervievati spun ca, mai nou, pun accent pe calitate atunci.

Relatia dintre copii si parinti in timpul pandemiei: stres, burnout si abuzuri. Sfaturiledirectorului Clinicii Universitare de Psihologie a UBB

Inchiderea gradinitelor si a scolilor in contextul pandemiei de COVID-19 a pus presiune pe parinti, care sufera de stres si burnout. Pe de alta parte, a crescut rata abuzului copiilor. Oana David, directorul Clinicii Universitare de Psihologie Babes-Bolyai Psy-Tech, da cateva sfaturi valoroase pentru parinti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )