Libnet.ro
UNICEF

13:00

FMI - finantare de urgenta de 18 miliarde de dolari pentru 50 de tari afectate de pandemie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI - finantare de urgenta de 18 miliarde de dolari pentru 50 de tari afectate de pandemie

Fondul Monetar International a aprobat, in contextul pandemiei de coronavirus COVID-19), cereri pentru ajutor de urgenta venite de la 50 dintre cei 189 de membri ai sai, pentru o valoare totala de aproximativ 18 miliarde de dolari, si continua sa lucreze cu rapiditate pentru rezolvarea restului de peste 50 de cereri, a anuntat joi purtatorul de cuvant al FMI, Gerry Rice. continuă pe Ziarul Bursa

Teledon contra pandemiei - OMS a salutat strangerea de 7,4 miliarde de dolari pentru dezvoltarea unui vaccin drept solidaritate mondiala

Organizatia Mondiala a Sanatatii a salutat luni, in cadrul unei conferinte de presa, strangerea de 7,4 miliarde de dolari donatii pentru a finanta dezvoltarea unui vaccin contra noului coronavirus, expresie a solidaritatii mondiale in lupta contra pandemiei, potrivit directorului sau general, citat de AFP.

Rusia aloca cinci miliarde de dolari pentru propaganda. Romania trebuie sa se apere

Rusia aloca cinci miliarde de dolari pe an pentru propaganda, una dintre tintele acesteia fiind Repu.

IN MARTIE: Vanzarile de obligatiuni si actiuni de pe 24 de piete emergente au depasit 80 miliarde dolari

Vanzarile de catre investitorii straini de obligatiuni si actiuni de pe 24 de piete emergente au depasit 80 miliarde de dolari, in luna martie, o crestere de patru ori fata de ultimul trimestru al anului 2008, arata o analiza Coface, potrivit careia consecintele pandemiei de Covid-19 sunt probabil mai grave pentru economiile emergente.

Nou fond de 157 milioane dolari pentru investitii in startup-uri tech

Startup-urile IT din Europa vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii, de 157 milioane de dolari, lansat recent. Runa Capital Fund III cauta startup-uri in Europa si SUA.

Financial report Economiile europene ar putea fi lovite de un al doilea val de somaj. Legile protectiei datelor- minunate, dar pacat ca nu sunt aplicate. Comisia vrea 7,5 miliarde euro pentru a accelera raspunsul la pandemie

Financial Times: Economiile afectate de criza ar putea fi lovite de un al doilea val de somaj * The Guardian: Legile protectiei datelor sunt minunate. Pacat ca nu sunt aplicate * Les Echos: Comisia vrea sa stranga 7,5 miliarde de euro pentru a accelera raspunsul la pandemia de Sars-Cov-2 * Il Giornale: Revelatia socanta a autopsiilor: Ce se intampla in interiorul corpului.

Coronavirus |Madonna dezvaluie ca a avut COVID-19 si a donat un milion de dolari pentru vaccin

Madonna a marturisit ca a suferit de COVID-19 la inceputul lunii martie, la incheierea turneului sau la Paris, de aceea i-au fost detectati anticorpi la testul pentru coronavirus, informatie in urma careia diferite mass-media au speculat ca vedeta ar.

ştiri din Economie

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )