Libnet.ro
UNICEF

20:15

Fond de investitii de 200 milioane dolari pentru startup-uri din Europa

Hotnews Hotnews,
 Fond de investitii de 200 milioane dolari pentru startup-uri din Europa

Fondul de investii german Project A a strans 200 de milioane de dolari pe care intentioneaza sa le investeasca in startup-uri europene aflate la inceput de drum proiecte seed si serie A. continuă pe Hotnews

FMI a aprobat o transa de finantare de peste 46 milioane dolari pentru Moldova

Republica Moldova poate accesa suma totala de 46,1 milioane dolari SUA, bani pusi la dispozitie de Fondul Monetar International prin Mecanismul extins de creditare ECF) si Mecanismul de Finantare Extinsa EFF) al institutiei financiare, transmite IPN.

SUA: Amenda de 16 milioane de dolari pentru Nissan

Carlos Ghosn si Nissan Motor vor plati o amenda de 16 milioane de dolari pentru ca Autoritatea de Su.

Primaria Sectorului 3 va plati inca 6,5 milioane lei pentru publicitate, in an electoral

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, va plati inca 6,5 milioane lei pentru publicitate, in an electoral, potrivit unui proiect de hotarare adoptat marti de Consiliul Local Sector 3. Contractul este derulat de Smart City Invest S3, una dintre companiile primariei, si vizeaza o campanie de promovare care sa contribuie la cresterea numarului de spatii verzi, promovarea activitatilor desfasurate de Primaria Sectorului 3, informarea cetatenilor referitor la sistemul integrat inteligent de gestionare a parcarilor si campania de constientizare si informare referitoare la pastrarea curateniei.

Proiect PSD: Suspendarea pedepsei pentru ucidere din culpa este interzisa daca infractiunea a fost comisa sub influenta alcoolului sau drogurilor

Suspendarea pedepsei pentru ucidere din culpa este interzisa daca infractiunea a fost savarsita ca urmare a conducerii unui vehicul sub influenta alcoolului, a altor substante psihoactive ori fara permis de conducere prevede o propunere legislativa de completare a Codului penal initiata de senatorul PSD Robert Cazanciuc, potrivit Agerpres.

A fost lansat Complexul Multifunctional Caraiman servicii medicale gratuite pentru bucurestenii din sectorul 1

Complexul Multifunctional Caraiman a fost lansat oficial azi printr-un eveniment prezentat de Andreea Marin. In cadrul acestui centru pot beneficia de servicii medicale gratuite pentru bucurestenii din sectorul 1.

Jocuri video si moda: Louis Vuitton creeaza infatisari noi pentru eroii din League of Legends

Popularul joc video League of Legends face un pas in lumea modei. Dezvoltatorul jocului video, Riot Games, a anuntat un nou parteneriat cu Louis Vuitton, care va realiza designul atat pentru obiecte din joc, cat si din lumea reala.

Actiune inedita pentru salvamontistii din Busteni. Ce a patit o turista de 70 de ani care voia sa urce pe Varful Omu

Actiune inedita pentru salvamontistii din Busteni. Acestia au salvat o turista de 70 de ani care voia sa urce pe Varful Omu din Muntii Bucegi. Autoritatile spun ca femeia vizita, alaturi de sotul ei,.

Grupul ceh PPF ar putea plati doua miliarde de dolari pentru operatorul de televiziune CME

Grupul de investitii PPF al miliardarului ceh Petr Kellner a ramas singurul licitator pentru achizitionarea operatorului de televiziune Central European Media Enterprises CME) de la ATT, a anuntat marti portalul ceh de stiri hlidacipes. org, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Aston Martin a obtinut 150 milioane dolari din vanzarea de datorii

Producatorul britanic de masini sport de lux Aston Martin a strans 150 de milioane de dolari din vanzarea de datorii cu o dobanda de 12%, avand optiunea sa emita titluri de inca 100 de milioane de dolari, conform Reuters.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) vrea sa cheltuiasca 3,8 milioane lei pentru mentenanta sistemului informatic consular

MAEa lansat o licitatie de 3,78 milioane lei 800. 000 euro) pentru achizitia de servicii de mentenanta pentru sistemul informatic consular E-Cons, potrivit unui anunt publicat duminica pe platforma de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )