Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ford va investi 500 de milioane de dolari in startup-ul de vehicule electrice Rivian

Adevărul Adevărul,
Ford va investi 500 de milioane de dolari in startup-ul de vehicule electrice Rivian

Ford Motor a anuntat miercuri ca va investi 500 de milioane de dolari in startup-ul american de vehicule electrice Rivian Automotive, alaturandu-se Amazon. com in sustinerea unui posibil rival al Tesla, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Ford va investi in startup-ul de vehicule electrice Rivian

Ford Motor a anuntat, ieri, ca va investi 500 milioane de dolari in startup-ul american de vehicule electrice Rivian Automotive, alaturandu-se Amazon. com in sustinerea unui posibil rival al Tesla, transmite Reuters.

IN CHINA: Volkswagen investeste pentru a produce vehicule electrice

Societatea mixta formata din Volkswagen AG si producatorul auto chinez Anhui Jianghuai Automobile Co JAC) intentioneaza sa investeasca 5,06 miliarde de yuani 750,83 milioane de dolari) intr-o fabrica din orasul Hefei din estul Chinei, unde vor fi produse anual 100. 000 vehicule exclusiv electrice, au anuntat autoritatile locale, transmite Reuters.

Aramco preia active Shell pe 631 milioane dolari

Grupul petrolier de stat saudit Aramco, cea mai mare companie de profil din lume, va achizitiona o participatie de 50% detinuta de compania anglo-olandeza Royal Dutch Shell la societatea mixta de rafinare SASREF, pentru 631 de milioane de dolari, conform Reuters.

Liga Araba va pune la dispozitia Autoritatii Palestiniene 100 milioane dolari pe luna

Liga Araba s-a angajat sa puna la dispozitia Autoritatii Palestiniene 100 milioane de dolari lunar pentru a compensa recentele masuri financiare de retorsiune aplicate de Israel, transmite AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )