Libnet.ro
UNICEF

20:15

Gabriel Resources vrea MAI MULTI BANI de la statul roman, dupa blocarea proiectului de la Rosia Montana. Ce pretentii financiare au, mai nou, canadienii

B1 B1,
Gabriel Resources vrea MAI MULTI BANI de la statul roman, dupa blocarea proiectului de la Rosia Montana. Ce pretentii financiare au, mai nou, canadienii

Desi initial estimase ca a fost pagubita cu 4,4 miliarde de dolari prin blocarea proiectului minier aurifer de la Rosia Montana, compania canadiana Gabriel Resources s-a razgandit si cere acum mai multi bani. continuă pe B1

Guvernul a decis: Ei sunt romanii care vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista...

Pensiile de serviciu ale fostilor angajati ai Ministerului Admnistratiei si Internelor, fie ca sunt primite de cei care au ajuns la limita de varsta, fie ca au drept beneficiari urmasi ai angajatilor ori sunt.

Dragnea, despre Iohannis: infractorul care s-a cocotat in cea mai inalta functie din statul roman

In cel mai recent set de declaratii incarcate de ura la adresa presedintelui tarii, Liviu Dragnea nu s-a ferit sa-l faca pe Iohannis infractor, hot si mincinos. Au trecut doar cateva zile de la atacul lui Iohannis la adresa lui Liviu Dragnea, dar un set de replici acide nu putea intarzia foarte mult. Liderul PSD [] .

Sportivii romani au castigat sase titluri de campioni mondiali la kickboxing. Statul roman nu i-a sprijinit

Componentii lotului Romaniei au obtinut sase centuri de campioni mondiali, o medalie de aur, sase medalii de argint si patru de bronz la Campionatele Mondiale de kickboxing desfasurate in Argentina, la Buenos Aires intre 5 si 10 noiembrie. Statul roman nu i-a sprijinit pe cei opt sportivi cu vreun leu, cu totii fiind nevoiti sa suporte participarea pe cheltuiala proprie si din sponsorizari.

Mai multi medici au ajuns pe mainile colegilor lor dupa ce au fost batuti de doi interlopi

Caz incredibil la Sinaia, unde mai multi medici veterinari au fost agresati de doi barbati. Totul s-a intamplat in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 02. Mai multi medici veterinari participau la.

Record istoric!Schimbarea pe care o fac tot mai multi romani

Romania a inregistrat un record istoric de inmatriculari de masini electrice, cu 382,5%, in 2018. in primele noua luni ale anului Romania a avut cea mai mare crestere procentuala a inmatricularilor de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )