Libnet.ro
UNICEF

01:05

Geneva a adoptat cel mai mare salariu minim din lume. Care este suma si cum a influentat pandemia votul elvetienilor

Adevărul Adevărul,
Geneva a adoptat cel mai mare salariu minim din lume. Care este suma si cum a influentat pandemia votul elvetienilor

Cetatenii elvetieni din Cantonul Geneva au votat adoptarea legii salariului minim. Echivalat in dolari, noua suma minima la care este indreptatit un angajat este de aproximativ 21,3 euro pe ora, devenind astfel cel mai mare salariu minim din lume. continuă pe Adevărul

Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume. Unde se va trai regeste

Salariu minim pe economie este unul din cele mai importante criterii cand vine vorba de orasele mari europene. Se pare ca unul dintre acestea va deveni, daca nu tentant, cel putin ofertant din acest punct de vedere. Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume Locuitorii orasului Geneva au aprobat duminica propunerea pentru un .

Cel mai mare alpinist roman din toate timpurile a murit. Gheorghe Dijmarescu s-a stins din viata la 59 de ani

Gheorghe Dijmarescu este considerat cel mai mare aplinist roman din toate timpurile. incepand din 1999 el a cucerit unele dintre ele cele mai inalte varfuri ale lumii si a trecut Dunarea inot. Din pacate, la 59.

Peste 9.000 de cazuri de COVID-19 in Rusia, in ultimele 24 de ore. Este cel mai mare numar zilnic inregistrat de la sfarsitul lunii mai

Potrivit celor mai recente date, raportate vineri, Rusiaa inregistrat 9. 412 de cazuri noi de coronavirus. Acesta este cel mai mare numar zilnic raportat dupa data de 23 mai, numarul total al infectarilor la.

Alpinistul gorjean Gheorghe Dijmarescu s-a stins din viata. Este considerat cel mai mare alpinist roman din toate timpurile

Gheorghe Dijmarescu, considerat cel mai mare alpinist roman din toate timpurile, s-a stins din viata. Acesta a cucerit, incepand din anul 1999, varful Everest de numai putin noua ori, iar de alte cateva ori a urcat pe muntele K2, considerat cel mai dificil de escaladat din lume, dar fara sa ajunga in varf.

CU CEL MAI BUN RITM LUNAR DIN ULTIMII DOI ANI Sectorul constructiilor rezidentiale a continuat revenirea, in august

Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale eliberate in Romania, in luna august 2020, a urcat cu 15% fata de luna august 2019, la 4. 331 de unitati, cel mai ridicat nivel lunar din iulie 2018 incoace, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Cel mai mare pericol al acestei perioade nu e accelerarea datoriilor, ci inflatia

Coronocriza a fost cauzata, atat de socuri pe partea cererii, cat si de socuri pe partea ofertei, iar impactul acestora asupra preturilor, ratei somajului, productivitatii si celorlate variabile macroeconomice este inca incert. Se poate totusi spune ca o trasatura comuna a crizei din anii 2008-2009 si a celei provocate de pandemia COVID-19 este ca principalii factori responsabili de gestionarea acestor situatii au ajuns sa fie conducatorii bancilor centrale, desi acestia nu au o functie electiva.

VIDEO Cel mai mare oras din Nagorno-Karabah, bombardat duminica de armata azera

Noi tiruri, urmate de explozii, au zguduit duminica Stepankert, principalul oras din regiunea separatista Nargorno-Karabah, unde separatistii armeni sunt in conflict cu fortele azere, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Bucuresti, din nou cu cel mai mare numar de infectari. 206 de imbolnaviri in 24 de ore. in judetele Iasi, Neamtsi Vasluiau fost inregistrate peste 100 de cazurizi

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la134. 065 sambata, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 2. 064 de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de ore. La ATI sunt internati.

Geneva va introduce salariul minim de 3.500 de lire

Geneva va introduce un salariu minim de aproape 3. 500 de lire pe luna, cel mai mare venit minim din .

Coronavirus Suedia: Cel mai mare numar de noi infectii de la sfarsitul lui iunie

Suedia a raportat joi 752 de noi infectii cu coronavirusul, cel mai mare numar de la sfarsitul lunii iunie, potrivit datelor Agentiei de Sanatate suedeze, insa niciun deces din cauza COVID-19 nu a fost inregistrat, relateaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )