Libnet.ro
UNICEF

13:00

Goldman Sachs plateste autoritatilor de reglementare din lume peste 2,9 miliarde dolari, intr-un scandal financiar international

Adevărul Adevărul,
Goldman Sachs plateste autoritatilor de reglementare din lume peste 2,9 miliarde dolari, intr-un scandal financiar international

Goldman Sachs a acceptat plata a 2,9 miliarde de dolari catre autoritati de reglementare din intreaga lume, suma care include o amenda record pentru incalcarea legii anti-coruptie din Statele Unite, in vederea inchiderii investigatiilor legate de rolul avut intr-un scandal financiar international, au anuntat joi autoritatile, transmite CNBC. continuă pe Adevărul

Goldman Sachs plateste trei miliarde de dolari pentru a pune capat investigatiilor din Malaezia

Goldman Sachs a acceptat sa plateasca aproape trei miliarde de dolari in SUA pentru a pune capat investigatiilor privind rolul sau in scandalul de coruptie legat de Fondul suveran din Malaezia, conform Agerpres.

Argentina a devenit a cincea tara din lume cu peste 1 milion de cazuri Covid

Argentina a devenit a cincea tara din lume care a depasit pragul de 1 milion de cazuri Covid, relateaza BBC News.

Goldman Sachs va plati aproape 3 miliarde de dolari penalitati in Statele Unite

Banca americana de investitii Goldman Sachs va plati penalitati financiare de aproape 3 miliarde de dolari in Statele Unite pentru rolul sau in vastul scandal de coruptie al fondului suveran din Malaezia 1MDB, a declarat joi intr-o sedinta, Ministerul Justitiei, potrivit AFP.

Fehmarnbelt va fi cel mai lung tunel scufundat din lume. O lectie pentru unii care scufunda autostrazile fara sa le construiasca

Dupa mai mult de un deceniu de pregatire a inceput lucrul la cel mai lung tunel scufundat din lume, Fehmarnbelt Tunnel, care va conecta Danemarca cu Germania la 40 m sub nivelul marii si va scurta simtitor timpii de calatorie cand va fi gata in 2029. Va fi lung de 18 km, este unul din cele mai mari proiecte europene de infrastructura si are un buget de peste 7 miliarde de euro.

Cea mai scumpa masina din lume s-a vandut. Ce suma astronomica s-a platit pentru ea

Editia din 2019 a Salonului Auto de la Geneva a scris istorie, aratand lumii cea mai scumpa masina de pe planeta. Un anonim a platit o suma fabuloasa pentru a-i deveni proprietar. La Voiture Noire, cea mai scumpa masina din lume. Suma pentru care a fost cumparata Unul dintre modelele prezentate de producatorul Bugatti a .

Care sunt cele mai sigure masini din lume. Specialistii au stabilit topul

Specialistii in auto-moto au stabilit care sunt cele mai sigure masini din lume. Cele mai sigure masini existente la momentul actual pe piata auto sunt Volkswagen Golf, Audi Q7 si Q8 si Ford Puma. Topul celor mai sigure masini din lume este alcatuit din 10 modele de masini. Acestea sunt cele mai trei sigure masini .

Cea mai mica bancnota din lume e din Romania. Cum arata si cat valoreaza

Un record inedit si neasteptat este detinut de Romania. Este vorba despre cea mai mica bancnota din lume. Iata cum arata si cat valoreaza! Romania are cea mai mica bancnota din lume in 1917, in plin Razboi Mondial, Ministerul de Finante al Romaniei emitea de urgenta o bancnota de 10 bani. Dimensiunile sale sunt, fara .

Singura tara din lume care produce 5 miliardari pe saptamana. Acolo se duc banii nostri

In pofida unei pandemii care a devastat economia mondiala, niciodata nu a fost creata atata bogatie in China ca in anul 2020, indica un clasament anual, conform caruia numarul de miliardari chinezi a crescut din nou in acest an, anunta AFP. Singura tara din lume care produce 5 miliardari pe saptamana Astfel, raportul Hurun care .

VIDEO Nu ai auzit niciodata de ea, dar este cea mai rapida masina din lume disponibila comercial

Daca ai o afinitate pentru masinile incredibil de rapide, te vei bucura sa afli ca tocmai a fost depasit un nou record mondial cu o masina de productie. Bolidul din imaginea de mai sus este.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )