Libnet.ro
UNICEF

09:00

HSBC se asteapta la pierderi de 13 miliarde de dolari anul acesta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
HSBC se asteapta la pierderi de 13 miliarde de dolari anul acesta

Gigantul bancar HSBC Holdings PLC a avertizat astazi ca pierderile provocate de creditele neperformante ar putea atinge 13 miliarde de dolari anul acesta. continuă pe Ziarul Bursa

O companie chineza de inteligenta artificiala da in judecata Apple si cere 1,4 miliarde dolari

Compania chineza de inteligenta artificiala Shanghai Zhizhen Intelligent Network Technology , cunoscuta si sub numele de Xiao-i da in judecata Apple pentru ca tehnologia folosita la dezvoltarea Siri ar incalca brevetele sale si cere despagubiri de 1,43 miliarde dolari, conform Reuters.

O companie chineza de inteligenta artificiala da in judecata Apple si cere 1,4 miliarde dolari

Compania chineza de inteligenta artificiala Shanghai Zhizhen Intelligent Network Technology, cunoscuta si sub numele de Xiao-i da in judecata Apple pentru ca tehnologia folosita la dezvoltarea Siri ar incalca brevetele sale si cere despagubiri de 1,43 miliarde dolari, scrie Reuters.

Se tin Premiile Emmy in mod clasic anul acesta?

Anul acesta, o multime de evenimente importante de la Hollywood au fost amanate sau chiar anulate in contextul pandemiei de coronavirus. Nu este insa si cazul Premiilor Emmy. Acest eveniment va avea loc. Dar va fi oare un eveniment clasic, asa cum suntem obisnuiti? .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )