Libnet.ro
UNICEF

14:30

Microsoft a depasit Apple, devenind cea mai valoroasa companie din lume

Adevărul Adevărul,
Microsoft a depasit Apple, devenind cea mai valoroasa companie din lume

Capitalizarea de piata a Microsoft a depasit joi 1. 000 de miliarde de dolari, pentru prima oara intr-o sedinta de tranzactionare regulata, depasind valoarea Apple si devenind cea mai valoroasa companie americana tranzactionata public, dupa venituri si profit care au fost peste asteptarile analistilor. continuă pe Adevărul

Cea mai mare companie aeriana din Europa a anulat 673 de curse. Zeci de mii de pasageri din mai multe state au fost afectati

Compania aeriana Scandinavian airline SAS) a anulat vineri 673 de curse aeriene, afectand aproximativ 72 . 000 de pasageri, dupa ce pilotii au intrat in greva. Cursele anulate aveau drept destinate state ca.

Cea mai mare companie aeriana din Europa a anulat 673 de curse. Zeci de mii de pasageri din mai multe state au fost afectati

Compania aeriana Scandinavian airline SAS) a anulat vineri 673 de curse aeriene, afectand aproximativ 72 . 000 de pasageri, dupa ce pilotii au intrat in greva.

Infografic Romania, a doua cea mai periculoasa tara din UE in care sa muncesti. Paradoxul luxemburghez

Romania este a doua cea mai periculoasa tara din Uniunea Europeana in care sa muncesti, tinand cont decesele la locul de munca raportate de 100. 000 de locuitori.

Ce simbolizeaza fiecare zi din Saptamana Patimilor. De ce este Vinerea Mare cea mai neagra zi a crestinismului?

Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor este ziua cea mai neagra din istoria Crestinismului. Este ziua in care Iisus a fost biciuit, scuipat si rastignit intre doi talhari. Este Vinerea neagra in care.

Revista People a desemnat cea mai frumoasa femeie a anului 2019

Revista People a desemnat cea mai frumoasa femeie a anului 2019. Actrita Jennifer Garner, in varsta de 47 de ani, a fost aleasa pentru cariera in actorie si munca ei in scopuri caritabile, dar si pentr.

Cea mai puternica rugaciune in JOIA MARE. Te ajuta in orice problema!

In Joia Mare, se praznuiesc sfanta spalare a picioarelor, Cina cea de Taina, rugaciunea cea mai presus de fire si Vanzarea Domnului. Tot atunci se rosteste o rugaciune puternica. Te ajuta in orice.

Oamenii de stiinta au descoperit care este cea mai veche culoare din lume! Nu se asteptau la asta

Potrivit noilor studii, rozul puternic este cea mai veche culoare a lumii. Cercetatorii au descoperit vechii pigmenti roz in roci vechi de 1,1 miliarde de ani sub desertul Sahara din bazinul Taudeni.

Cea mai cunoscuta VIDRA din lume a plecat dintre noi! Oamenii au varsat SIROAIE DE LACRIMI, la auzul vestii (FOTO VIDEO)

Cea mai batrana vidra din marile sudice tinuta in capivitate a murit, luni, in California, potrivit acvariumului in care locuia, scrie Fox News.

Jennifer Garner a fost desemnata cea mai frumoasa femeie in 2019: Nu m-am considerat niciodata o fata draguta

Actrita, femeie de afaceri si activista pentru drepturile copiilor, Jennifer Garner, in varsta de 47 de ani, a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume de catre revista People.

P3 COMMUNICATIONS GMBH: Vodafone Romania, certificata drept cea mai buna retea de date mobile din Romania

Vodafone Romania a fost certificata drept cea mai buna retea de date mobile din tara noastra, potrivit testelor realizate in luna martie 2019 de catre compania independenta de testare a retelelor de comunicatii P3 communications GmbH din Germania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )