Libnet.ro
UNICEF

21:17

Microsoft vrea sa faca a doua cea mai mare achizitie din istoria sa: 16 miliarde de dolari pentru compania Nuance Communications

Adevărul Adevărul,
Microsoft vrea sa faca a doua cea mai mare achizitie din istoria sa: 16 miliarde de dolari pentru compania Nuance Communications

Microsoft vrea sa cumpere cu 16 miliarde de dolari compania Nuance Communications, care a pus bazele tehnologiei prin care a fost dezvoltat asistentul vocal Siri al Apple. Informatia a fost prezentata de Bloomberg, dar cele doua companii nu au confirmat. in anul 2016, Microsoft a cumparat LinkedIn cu 27 miliarde de dolari, fiind cea mai mare achizitie a firmei. continuă pe Adevărul

Microsoft, pe cale sa faca a doua cea mai mare achizitie din istoria sa: 16 miliarde dolari - presa

Microsoft este in discutii avansate pentru a cumpara cu 16 miliarde dolari compania Nuance Communications care a pus bazele tehnologiei cu care a fost dezvoltat asistentul vocal Siri al Apple. Informatia a fost relatata de Bloomberg, dar cele doua companii nu au confirmat-o. Cea mai mare achizitie a Microsoft a fost in 2016, cand compania a cumparat LinkedIn, cu 27 miliarde dolari.

Microsoft confirma ca va face a doua cea mai mare achizitie din istoria sa: 16 miliarde dolari pentru Nuance Communications

Microsoft a confirmat informatiile aparute in presa si a anuntat ca va cumpara, cu 16 miliarde dolari, compania Nuance Communications cu care compania condusa de Satya Nadella are un parteneriat din 2019. Microsoft are nevoie de o companie precum Nuance pentru a investi in cloud si in telemedicina.

IN FEBRUARIE Romania, printre tarile UE cu cea mai mare crestere a vanzarilor cu amanuntul

Volumul comertului cu amanuntul in Uniunea Europeana a scazut cu 2,2%, in timp ce in zona euro declinul a fost de 2,9%, in februarie, comparativ cu perioada similara din 2020, Romania fiind printre statele membre UE cu cea mai mare crestere a acestuia, arata datele publicate astazi de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Pasarea care a revenit in Romania in 2021. Este cea mai mare zburatoare din lume VIDEO

Insula mare a Brailei a adapostit de-a lungul anilor specii rare de pasari. Unele dintre ele au ajuns sa fie considerate ca specii disparute, cum sunt si speciile de dropii. De mai bine de o jumatate de secol dropia a fost considerata ca facand parte din speciile disparute in Romania. Numai ca, recent, specialisii au .

Cum va fi inmormantat Printul Philip. Asta este dorinta lui cea mai mare

Doliu in Casa Regala a Marii Britanii! Printul Philip a murit azi, 9 aprilie, iar apropiatii se pregatesc sa-si ia adio de la el si sa-l conduca pe ultimul drum. Care a fost dorinta cea mai mare a sotului Reginei? Cum va fi acesta inmormantat? Cum va fi inmormantat Printul Philip? Printul Philip s-a stins .

FAO: Cea mai mare crestere a pretului alimentelor la nivel global din ultimii zece ani

Indicele global al preturilor produselor alimentare a inregistrat a zecea crestere consecutiva in martie 2021, iar cresterea anuala a fost cea mai mare din ultimii 10 ani, conform ultimului raport de la FAO Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura) vezi graficul 1).

India a devenit a doua cea mai afectata tara de coronavirus

India a raportat 168. 912 infectii de coronavirus peste noapte, arata datele de la ministerul sanatatii, depasind Brazilia pentru si devenind, astfel, a doua tara cea mai afectata la nivel global de.

Aparitie de senzatie in sud-estul Romaniei. Cum arata cea mai mare zburatoare din lume, care disparuse

O specie disparuta de o jumatate de secol a reaparut in Romania. Maiestuoasa dropie a fost observata in sud-estul Romaniei, in Insula Mare a Brailei. Biologii spun ca e uimitor ca dropia a revenit la noi si cred ca, daca vom reusi sa o protejam si sa ii asiguram conditii de hrana si liniste, specia ar putea fi salvata.

India este a doua cea mai afectata tara de coronavirus din lume

India a raportat luni un bilant zilnic record de 168. 912 cazuri de coronavirus, potrivit datelor furnizate de ministerul sanatatii din aceasta tara. Astfel, a depasit Brazilia si este pe locul doi in topul celor mai afectate tari de coronavirus din lume.

India a depasit Brazilia si a devenit a doua cea mai afectata tara de coronavirus

India a raportat luni un bilant zilnic record de 168. 912 cazuri de coronavirus, potrivit datelor furnizate de ministerul sanatatii din aceasta tara, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )