Libnet.ro
UNICEF

16:31

Nava blocata pe Canalul Suez ar putea aduce o criza a hartiei igienice, cafelei si a altor produse

Adevărul Adevărul,
Nava blocata pe Canalul Suez ar putea aduce o criza a hartiei igienice, cafelei si a altor produse

Nava cargo Ever Given, blocata deja de cinci zile in Canalul Suez, produce comertului mondial pagube de 400 de milioane de dolari pe ora si ar putea provoca o criza a cafelei dar si a hartiei igienice, pe langa alte produse de baza, informeaza Business Insider. continuă pe Adevărul

Imensa nava blocata in Canalul Suez s-a clintit pentru prima data

Eforturile de dislocare a unei nave imense de containere care blocheaza Canalul Suez au permis sambata miscarea pupei si a carmei, dar nu este clar cand va putea fi eliberat canalul, relateaza Reuters.

VIDEO Ca o enorma balena esuata. Scoaterea navei de 220.000 de tone ce a blocat Canalul de Suez ar putea dura saptamani

Incercarile de deblocare a Canalului de Suez dupa ce o enorma nava incarcata cu 20. 000 de containere a ramas blocata intre cele doua maluri au intrat in cea de-a treia zi, crescand presiunea pe cei care trebuie sa elibereze una dintre rutele comerciale vitale ale lumii, scrie Guardian.

Blocajul din Canalul Suez ar putea duce la cresteri de preturi la majoritatea produselor, in toata lumea

Nici o nava nu circula prin Canalul Suez, inca de marti, cand un vas containere gigantic a ramas blocat transversal pasajului de trecere. Expertii in logistica spun ca aceasta problema se va reflecta foarte.

Imagini de pe una dintre navele din Romania blocata in canalul Suez

Antena 3 a difuzat imagini in exclusivitate de pe un vapor cu animale incarcate in portul Midia, blocat in canalul Suez. 11 nave pline cu 140. 000 de animale, care au plecat din Romania, sunt prinse in blocajul din canalul Suez.

Deblocarea navei esuate in Canalul Suez ar putea dura pana la cateva saptamani

Deblocarea navei comerciale esuate in Canalul Suez ar putea dura pana la cateva saptamani, a anuntat compania care se ocupa cu salvarea acesteia, in timp ce autoritatile au oprit joi intrarea tuturor vaselor in canal, masura fiind o noua lovitura pentru comertul global.

11 nave cu animale din Romania, printre cargoboturile blocate in zona Canalului Suez Celula de criza ANSVSA: La bordul navelor exista suficienta hrana - UPDATE

11 nave cu peste 130. 000 de animale vii din Romania sunt blocate in Canalul Suez, a anuntat directorul Animals International, Gabriel Paun, avertizand ca exista riscul ca animalele sa moara de foame si de sete daca blocajul se prelungeste. Autoritatea pentru Siguranta Alimentelor spune ca la nivelul institutiei s-a constituit o celula de criza si subliniaza ca transportatorii au dat asigurari ca la bordul navelor exista suficienta hrana si apa pentru urmatoarele zile. in total, cel putin 20 de nave care transporta animale sunt blocate din cauza esuarii masivului cargobot Ever Given, relateaza The Guardian. Imensa nava blocata in Canalul Suez s-a clintit pentru prima data.

Canalul Suez, blocat: Operatiunile de mutare a navei esuate ar putea dura cateva saptamani (VIDEO)

Canalul Suez, cel care face conexiunea intre Marea Mediterana si Oceanul Indian, este blocat de doua zile dupa ce nava Ever Given, nava-container de 400 de metri lungime si peste 220. 000 de tone a ramas blocata.

Criza din Canalul Suez continua. Operatiunea de salvare a cargobotului gigant, ca-n filmele de la Hollywood. 180 de nave sunt in continuare blocate VIDEO

Criza din Canalul Suez continua dupa ce o nava cargo de gabarit mare a esuat miercuri dimineata, blocand traficul pe coridorul dintre Marea Rosie si Mediterana prin care trece circa 12% din comertul global. Remorcherele si escavatoarele trimise de autoritati s-au chinuit fara rezultat pana acum sa mute din pozitie cargoul, scrie Bloomberg. Pentru salvarea se deruleaza operatiuni ca in filmele de la Hollywood.

Situatie de criza in Canalul Suez. Cand ar putea sa fie deblocat

Canalul Suez ar putea fi deblocat sambata. Circulatia navelor, reluata dupa mai bine de 3 zile de cr.

Explicatiile operatorului navei care a blocat Canalul Suez. Pretul petrolului, in crestere dupa incident

Canalul Suez, care face legatura intre Marea Mediterana si Oceanul Indian, prin Marea Rosie, este blocat de o nava uriasa care a esuat. Ambarcatiunea depaseste 220. 000 de tone si are 400 de metri lungime,.

ştiri din Economie

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2097 seconds )