Libnet.ro
UNICEF

01:05

Paguba de 3 miliarde de dolari pentru Romania, pentru ca pretul gazelor nu a fost actualizat timp de 10 ani. Acuzatii grave aduse SRI, DNA, Parchetului

Adevărul Adevărul,
Paguba de 3 miliarde de dolari pentru Romania, pentru ca pretul gazelor nu a fost actualizat timp de 10 ani. Acuzatii grave aduse SRI, DNA, Parchetului

Dorin Ursarescu, consilierul presedintelui Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), sustine ca bugetul statului a pierdut 3 miliarde de dolari, deoarece a fost pastrat acelasi pret de referinta al gazelor naturale timp de 10 ani, intre 2008 si 2017. Acesta a facut numeroase acuzatii la adresa SRI, DNA, Parchetului General si fostei conduceri ANRM de pana in octombrie 2017, dar si catre fostul prim-ministru Mihai Tudose. continuă pe Adevărul

Uber - IPO de 10 miliarde dolari

Compania americana de ridesharing Uber Technologies Inc a decis sa incerce sa vanda actiuni de 10 miliarde dolari cu prilejul unei operatiuni de cotare publica initiala IPO).

Unul dintre fondatorii Facebook a strans un fond de investitii de 400 de milioane de dolari pentru startup-uri

Unul dintre fondatorii retelei sociale Facebook, Eduardo Saverin, care are si origini romanesti, a strans un nou fond de 406 milioane de dolari, pentru a face investitii in startupuri, relateaza TechCrunch. com.

Ce inseamna pentru Romania decizia luata de socialistii europeni impotriva PSD

Socialistii europeni le-au intors spatele celor de la PSD si au decis sa inghete relatiile cu ei pana in luna iunie. Este doar o lovitura puternica de imagine pentru Liviu Dragnea sau o astfel de decizie ar putea afecta si viitorul Romaniei? Mesajul celor de la PES a fost pe cat de simplu, pe atat [] .

Acuzatii grave privind pretul gazelor naturale. Statul roman, pagubit cu peste trei miliarde de dolari

Conferintade presa incendiarala Agentia Nationala pentru Resurse Minerale. Sunt acuzatii grave de tradare pentru fostul premier Mihai Tudose. Una dintre principalele atributii ale ANRM.

Surse: Uber vrea sa stranga 10 miliarde dolari in cel mai mai mare IPO din acest an

Compania americana de ridesharing Uber Technologies Inc. a decis sa incerce sa vanda actiuni de 10 miliarde de dolari cu prilejul unei operatiuni de cotare publica initiala IPO), urmand sa anunte in mod public joi inregistrarea ofertei, au declarat marti pentru Reuters surse apropiate situatiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2808 seconds )