Libnet.ro
UNICEF

21:45

Papa Francisc spune ca oamenii sunt mai importanti decat economia. BM estima ca 60 de milioane vor trai cu 1,9 dolari pe zi

Adevărul Adevărul,
Papa Francisc spune ca oamenii sunt mai importanti decat economia. BM estima ca 60 de milioane vor trai cu 1,9 dolari pe zi

Papa Francisc aminteste ca oamenii sunt mai importanti decat economia, afirmatia suveranului pontif survenind cele in care oficiali ai Bancii Mondiale estimau ca 60 de milioane de oameni vor ajunge in saracie extrema din cauza pandemiei, fiind nevoiti sa supravietuiasca cu doar 1,9 dolari pe zi. continuă pe Adevărul

Papa Francisc: Oamenii sunt mai importanti decat economia Noi suntem temple ale Sfantului Duh

Papa Francisc a declarat ca oamenii sunt mai importanti decat economia in timpul cuvantarii sale de duminca dupa-masa, tinuta pentru prima oara dupa aproape trei luni in care Italia s-a aflat in carantina, relateaza Reuters.

Papa Francisc, mesaj emotionant despre pandemia de COVID-19: Oamenii nu ies dintr-o criza la fel ca inainte. Vom iesi fie mai bine, fie mai rau Vindecarea oamenilor, mai importanta decat salvarea economiilor

Papa Francisc a declarat duminica ca oamenii sunt mai importanti decat economia, in contextul in care tarile decid tot mai repede sa relaxeze masurile si sa redeschida activitatile economice, in.

Papa Frncisc, mesaj emotionant despre pandemia de COVID-19: Oamenii nu ies dintr-o criza la fel ca inainte. Vom iesi fie mai bine, fie mai rau Vindecarea oamenilor, mai importanta decat salvarea economiilor

Papa Francisc a declarat duminica ca oamenii sunt mai importanti decat economia, in contextul in care tarile decid tot mai repede sa relaxeze masurile si sa redeschida activitatile economice, in.

Mesajul devenit viral: Papa Francisc, despre importanta vietilor omenesti in fata economiei, pe timp de pandemie

In timp ce multe tari cocheteaza cu deblocarea economiei si reluarea activitatilor de productie, chiar daca se inregistreaza cazuri noi de infectii cu Covid-19, Papa Francisc a decis sa.

Papa Francisc, ingrijorat de indigenii din Amazonia din cauza covid-19

Papa Francisc se declara ingrijorat cu privire la popoarele indigene din Amazonia, deosebit de vulnerabile in fata pandemiei covid-19, la finalul primei sale rugaciuni duminicale oficiate - pentru prima oara dupa aproape luni - in fata unor credinciosi reuniti in Piata Sfantul Petru, relateaza AFP.

STUDIU Europenii sunt mai preocupati de sanatate decat de problemele financiare

Consumatorii europeni sunt mai preocupati de sanatate decat de problemele financiare si de cele legate de locul de munca, in contextul crizei generate de pandemia de COVID-19.

Redeschiderea teraselor: Notele de plata la restaurant ar putea fi mai mici decat in trecut

Reprezentantii hotelurilor si ai restaurantelor anunta ca notele de platavor fi mai mici decat in trecut, in contextul redeschiderii teraselor dupa trei luni de blocaj economic, impus pe fondul pandemiei.

Rata de mortalitate din Franta in mai 2020, mai mica decat in ultimii ani, in ciuda crizei COVID-19

Rata de mortalitate inregistrata in Franta, intre 1 si 18 mai, a fost cu 6% mai mica decat in aceeasi perioada din 2019, respectiv cu 1% mai mica decat in intervalul similar din 2018, in ciuda crizei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )