Libnet.ro
UNICEF

14:00

O platforma pe care se pot antrena traderi din toata lumea a adus unor romani afaceri de sute de mii de euro

Adevărul Adevărul,
O platforma pe care se pot antrena traderi din toata lumea a adus unor romani afaceri de sute de mii de euro

Sa antrenezi un trader bun te costa in jur de zece mii de dolari. Doi tineri au gasit o modalitate prin care ajuta companiile sa isi eficientizeze costurile cu pana la 40%. Solutie care le-a adus afaceri de 232. 000 de euro in 2017. continuă pe Adevărul

VARSTA de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Documentul de care are nevoie de acum toata lumea... Femeile sunt cele mai AFECTATE...

Femeile par dezavantajate fata de barbati in ceea ce priveste vechimea necesara pentru pensionare. Iata un extras din Legea pensiilor privind data nasterii, anul si luna pensionarii, stagiul complet de.

Protest al magistratilor din toata tara organizat in Bucuresti: ce nemultumiri au acestia

Duminica, 15 septembrie, reprezentanti ai magistratilor din toata tara se vor strange in fata Curtii de Apel Bucuresti pentru a protesta impotriva mai multor masuri luate de catre coalitia de guvernare PSD-ALDE.

Toata lumea poate fi amendata cu sume intre 290 si 435 de lei: BOMBA din Codul Rutier care ii afecteaza pe toti soferii!

Codul Rutier contine si prevederi legate de obligatiile pe care le au pietonii in trafic. Astfel, acestia sunt obligati, atunci cand sunt in trafic, sa circule pe trotuare sau, daca acestea nu sunt disponibi.

A fost injunghiat si a murit chiar in timpul show-ului: Drama care a zguduit Exatlon... Toata lumea vorbeste despre asta...

Scene de teroare s-au petrecut in tabara Exatlon, chiar langa locuintele in care au stat concurentii romani ai indragitei competitii, care s-a filmat in Republica Dominicana. in urma.

Se clatina scaunul lui Dica la FCSB? Becali: Este posibil sa fie schimbata toata lumea

FCSB a remizat in deplasare cu CFR Cluj, duminica seara, in etapa a 8-a din Liga 1 Betano, rezultat care l-a nemultumit pe patronul Gigi Becali.

Ginecologul ma implorase... Andreea Esca rupe tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta... (FOTO)

Prezentatoarea TV Andreea Esca a povestit momentul in care a nascut-o pe fata ei Alexia si perioada care a urmat cu ocazia zilei de nastere a acesteia. De asemenea, prezentatoarea de stiri a recunoscut ca a.

Romanul care a castigat de 14 ori la loterii din toata lumea

Un contabil roman a pacalit in mod legal, ani la rand, loterii din diverse tari si a castigat de 14 ori premiul cel mare. O poveste fascinanta, inceputa in anii 60 si ajunsa acum pe o insula exotica din largul coastelor Australiei.

Utile:Spray de fata pentru pielea care se nroseste. Se prepara acasa din 2 ingrediente;Un nou test de snge poate 'vedea ce ora' este n celule;Expunerea la poluare, riscuri pentru inima. Organismul se modifica alarmant de mult

Cum scapi de matreata cu o pastila pe care toata lumea o are acasa. Te-ai saturat de matreata? Se vede urat pe par, pe haine si indiferent cat de frumos esti coafata, efectul parca s-a anulat. Combina aceasta pastila cu samponul tau obisnuit. Cum stergi istoricul la YouTube pe PC sau Mac si intrerupi salvarea sa. Daca ai o problema cu recomandarile pe care ti le genereaza cel mai popular serviciu de streaming, ar fi bine sa inveti cum stergi istoricul la YouTube si intrerupi salvarea sa.

BT Asset Management devine investitor in ROCA, platforma care plaseaza bani in companii cu probleme

ROCA, prima platforma de investitii si management dedicata companiilor romanesti aflate in dificultate, a atras in randul actionarilor sai sapte noi investitori, printre acestia aflandu-se si BT Asset Management, divizia de fonduri de investitii a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )