Libnet.ro
UNICEF

20:45

Playboy revine pe bursa dupa o absenta de aproape 10 ani

Hotnews Hotnews,
 Playboy revine pe bursa dupa o absenta de aproape 10 ani

Playboy Enterprises Inc va reveni pe piata bursiera in urma unei fuziuni cu compania Mountain Crest Acquisition, intr-o tranzactie care o evalueaza la 381 milioane dolari, potrivit unui comunicat remis joi de companie, relateaza Reuters si CNN. continuă pe Hotnews

Dupa aproape 10 ani, Radu Banciu paraseste B1 TV. Care este urmatoarea sa destinatie

Emisiunea lui Radu Banciu de la B1 TV era una dintre cele mai urmarite ale postului, insa a fost si un adevarat magnet pentru amenzi.

Belgia are, in sfarsit, guvern cu puteri depline. Negocierile au durat aproape doi ani, iar noul premier are in spate o coalitie de sapte partide

Bine cunoscuta pentru procesul lung de numire al unui guvern, Belgia are, dupa aproape doi ani de negocieri, un cabinet cu puteri depline. Liberalul flamand Alexander De Croo va depunde juramantul astazi, alaturi de membrii cabinetului sau format dintr-o coalitie de sapte partide, relateaza presa internationala.

Fondul Proprietatea sarbatoreste 10 ani de crestere sub conducerea Franklin Templeton

Franklin Templeton celebreaza, in data de 29 septembrie, 10 ani de la preluarea managementului Fondului Proprietatea FondulFP), in calitate de manager de fond si administrator unic, conform unui comunicat de presa al companiei.

Bursa emergenta, stire pentru o zi

La aproape 10 ani de cand s-a pus pentru prima data pe agenda Bursei de Valori Bucuresti promovarea pietei la o clasa superioara, luni, 22 septembrie, acest deziderat a fost partial indeplinit. Seamana destul de mult aceasta reusita cu cea a inaugurarii metroului din Drumul Taberei cu o intarziere de 9 ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )