Libnet.ro
UNICEF

01:05

Playboy revine pe bursa dupa noua ani, prin intermediul fuziunii cu compania Mountain Crest Acquisition

Adevărul Adevărul,
Playboy revine pe bursa dupa noua ani, prin intermediul fuziunii cu compania Mountain Crest Acquisition

Playboy Enterprises a anuntat joi ca a ajuns la un acord pentru revenirea pe bursa dupa noua ani, prin intermediul unei fuziuni cu compania specializata in achizitii Mountain Crest Acquisition, care evalueaza proprietarul revistei Playboy la 413 milioane de dolari, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Playboy revine pe bursa dupa o absenta de aproape 10 ani

Playboy Enterprises Inc va reveni pe piata bursiera in urma unei fuziuni cu compania Mountain Crest Acquisition, intr-o tranzactie care o evalueaza la 381 milioane dolari, potrivit unui comunicat remis joi de companie, relateaza Reuters si CNN.

Amazon, Google si Microsoft sprijina campania Biden prin intermediul finantarilor si al tehnologiei

Amazon, Google si Microsoft se afla intre companiile de tehnologie care sprijina campania Biden prin intermediul finantarilor si al tehnologiei, transmite Reuters, conform news.

Noua metoda prin care romanii fura. Ce este Respiratia Diavolului. Tehnica a ucis un om deja

O romanca si iubitul ei englez aveau propira metoda prin care furau bani de la oameni. Diana Cristea, o tanara romanca de doar 18 ani, este judecata de un tribunal londonez, dupa ce a fost acuzata de crima. Romanca, ajutata de iubitul ei, un englez de 25 de ani, ar fi ucis un mare campion .

Felix Stroe demisioneaza de la sefia companiei de apa RAJA, dupa 17 ani. Decizia vine pe fondul esecului inregistrat de PSD la alegerile locale din Constanta

Felix Stroe a demisionat din functia de director general al companiei de apa RAJA Constanta, dupa 17 ani. Presedintele PSD Constanta sustine ca vrea sa se odihneasca pentru ca a muncit din greu toata vi.

Playboy revine in forta. Hugh Hefner ar fi mandru de asta

Playboy Enterprises Inc revine in forta. Intra din nou pe piata bursiera in urma fuziunii cu compania Mountain Cresc Acquisition, o tranzactie evaluata la 381 de milioane de dolari, potrivit.

Negoita o face praf pe Gabriela Firea. Ce a observat dupa 4 ani de mandat

Robert Negoita o face praf pe Gabriela Firea. Robert Negoita a observat dupa 4 ani de mandat ai Gabrielei Firea ca oameni sunt terorizati in trafic, terorizati de lipsa apei calde, ca nu aveau lumina noaptea pe strazi sau ca erau terorizati de tantari. Robert Negoita a rabufnit dupa 4 ani de mandat. Ce nu .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )