Libnet.ro
UNICEF

11:16

Predictii ale pretului Bitcoin pentru anul 2021. Care sunt estimarile analistilor

Adevărul Adevărul,
Predictii ale pretului Bitcoin pentru anul 2021. Care sunt estimarile analistilor

Bitcoin ar putea ajunge la 200. 000 de dolari in al treilea sau al patrulea trimestru din 2021, afirma analistul Peter Brandt, care in 2018 a prezis ca moneda digitala va scadea cu 84%. continuă pe Adevărul

IN ANUL 2021 ANRE a aprobat investitii totale de peste 1,68 miliarde de lei in retelele electrice

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) a aprobat pentru operatorul de transport si sistem si operatorii de distributie a energiei electrice concesionari, pentru anul 2021, investitii totale de cel putin 1,684 miliarde lei, potrivit unui comunicat al reglementatorului.

Cele mai norocoase zodii din 2021. Care vor fi lunile profitabile

Chiar daca anul 2021 nu a inceput asa cum ti-ai fi dorit, mai sunt inca noua luni in care astrele promit sa se revanseze fata de tine. Ce nativi vor avea noroc in dragoste si cariera in lunile care urmeaza. Verifica acum daca si tu esti printre cei norocosi. Care sunt cele mai norocoase zodii .

Curs BNR pentru 24 martie 2021. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei vin cu noi detalii despre evolutia monedelor de circulatie internationala, dar si despre cea a indicelui ROBOR. Care sunt noile valori indicate pentru azi, 24 martie? Curs BNR pentru 24 martie 2021 Leul a castigat zilele trecute cateva pozitii, astfel aflandu-se in fata unor monede principale de schimb.

Simularea pentru Bacalaureat 2021. Ce reguli trebuie sa respecte elevii azi, la Limba si literatura romana

Incepand cu aceasta dimineata, in toata tara va avea loc simularea pentru Bacalaureat 2021. Clasele a XII-a sia XIII-a sunt in febra examenelor de simulare. Totul se va face conform regulilor transmise de catre Ministerul Educatiei catre toate insitutiile de invatamant liceal. S-a dat startul la simularea pentru Bacalaureat 2021 incepand de astazi, 22 martie .

Obligatoriu pentru toti romanii care stau la bloc. Cum primesti amenda cat ai bate din palme si in 2021

Cei pasionati de reparatii prin casa trebuie sa stie ca exista o anumit interval orar in care sa faca asta. Potrivit Legii 611991, actualizata in 2019, poti primi o amenda de 500 pana la 1500 de lei daca dai cu bormasina intre orele 22. 00 sau 13. 00, adica in intervale de liniste .

Rabla pentru electrocasnice 2021 are buget record. Cat primesti de la stat sa-ti cumperi electrocasnice?

Programul Rabla pentru electrocasnice va fi pus in practica si anul acesta, dar cu vesti noi si bune pentru romani. De data aceasta, programul beneficiaza de un buget record, de 75 de.

Reprezentantii sectorului imobiliar din Germania critica guvernul pentru modul in care gestioneaza pandemia

Reprezentantii sectorului imobiliar din Germania au criticat Berlinul pentru modul in care gestioneaza criza coronavirusului, sustinand ca executivul nu are nicio strategie, in contextul in care un nou raport a relevat o scadere drastica a cererii de spatii de birouri in tara.

Programul legislativ al Guvernului Ministerul Muncii vrea sa reglementeze activitatile casnice - Document

Executivul va discuta in sedinta de joi programul legislativ pentru anul 2021, care a fost intocmit pe baza Planului Anual de Lucru al Guvernului pentru anul 2021 si a propunerilor comunicate in scris de ministereleinstitutiile interesate. Documentul cuprinde, la nivel de lege, masurile legislative, initiatorii, termenele pentru prezentarea proiectelor de lege in sedintele Guvernului, precum si scopul acestora. Ministerul Muncii propune printre cele mai importante si de interes legi. La polul opus se afla Ministerul Sanatatii, care este foarte sarac in propuneri legislative.

Simularea pentru Bacalaureat 2021 incepe luni cu proba scrisa la Limba si literatura romana

Examenele simularii probelor pentru Bacalaureat 2021 incep luni, 22 martie, la ora 9:00, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Simularea examenului de Bacalaureat s-a reluat in acest an, dupa ce anul trecut acestea nu au mai fost sustinute din cauza pandemiei. Anul acesta, vor sustine simulari numai elevii claselor a VIII-a si a XII-a, respectiv a XIII-a.

Citu: Masurile mai dure vor fi pentru cazurile punctuale in care masurile antiCOVID nu sunt respectate. Nu vreau ca romanii care respecta regulile sa aiba de suferit

Premierul Florin Citu afirma ca trebuie gasite solutii pentru cazurile punctuale in care masurile de prevenire a infectarii cu noul coronavirus nu sunt respectate, precizand ca romanii care au respectat regulile nu trebuie sa aiba de suferit.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )