Libnet.ro
UNICEF

12:15

RAPORT PWC LA NIVEL GLOBAL: Bancile, tot mai amenintate de IFN-uri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAPORT PWC LA NIVEL GLOBAL: Bancile, tot mai amenintate de IFN-uri

PwC: imprumuturile in dolari acordate de catre institutiile nefinanciare au depasit ritmul de crestere al creditorilor traditionali Bancile vor fi nevoite sa-si imbunatateasca nivelul serviciilor atat in ceea ce priveste conditiile si serviciile de creditare, cat si solutiile de consiliere si asistenta, similar cu cele oferite de jucatori netraditionali, in contextual in care asteptarile consumatorilor se schimba, avertizeaza specialistii. Rolul principal al bancilor traditionale de a finanta economia este tot mai amenintat de catre furnizorii alternativi de capital institutii nefinanciare), conform raportului Securing your tomorrow, today. The future of financial services, realizat de PwC la nivel global. Studiul estimeaza ca, in perioada post pandemie, contributia acestor jucatori netraditionali va creste, dupa ce, in ultima decada, am asistat la o inversare a trendurilor. continuă pe Ziarul Bursa

O aplicatie romaneasca de management apicol, folosita la nivel global, cauta finantare de 200.000 Euro prin SeedBlink

Apiary Book, cea mai utilizata aplicatie pentru managementul stupinei la nivel global, vizeaza sa obtina 150. 000 de euro prin equity crowdfunding pe SeedBlink, cea mai mare platforma din Europa de Sud-Est pentru startup-uri tehnologice. Runda totala de finantare este de 200. 000 de euro, aceasta fiind condusa de fondul de investitii GapMinder.

Pandemia, la o noua borna. Numarul cazurilor de coronavirus depistate la nivel global a trecut de 40 de milioane

La nivel global, numarul cazurilor de coronavirus a trecut de 40 de milioane, arata un bilant realizat de Reuters, in conditiile in care instalarea iernii in emisfera nordica a alimentat resurgenta.

Crestere record la nivel global cu 400.000 intr-o zi a cazurilor de infectare cu coronavirus

Numarul cazurilor de infectare cu coronavirus la nivel global a crescut pentru prima data cu 400. 000 intr-o zi, sambata, un record in contextul in care Europa a decis noi restrictii pentru a impiedica propagarea Covid-19, relateaza Reuters.

Numarul cazurilor de COVID-19 a crescut cu 400.000 la nivel global, pentru prima data intr-o zi

Numarul cazurilor de COVID-19 la nivel global a crescut cu peste 400. 000 pentru prima data intr-o zi, fiind atins un record in conditiile in care mare parte din Europa impune noi restrictii pentru a stopa pandemia, potrivit Reuters.

Schimbari majore pentru companiile straine. Amenzile din Romania vor fi date in functie de afacerile la nivel global

Companiile nerezidente in Romania vor primi amenzi in functie de cifra de afaceri de la nivel mondial, odata cu modificarea Legii concurentei, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, pentru Agerpres.

Coronavirus in lume: Numarul cazurilor de Covid-19 a depasit pragul de 40 de milioane, la nivel global

Numarul total al imbolnavirilor cu Covid-19 a depasit luni pragul de 40 de milioane la nivel mondial, potrivit ultimului bilant Reuters care noteaza ca statele din emisfera nordica se confrunta cu un nou val al pandemiei in contextul in care se apropie iarna.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )