Libnet.ro
UNICEF

18:15

Reuters: Google a transferat 23 de miliarde de dolari n Insulele Bermunde n 2017

Hotnews Hotnews,
 Reuters: Google a transferat 23 de miliarde de dolari n Insulele Bermunde n 2017

Google a transferat in 2017 catre Insulele Bermude 19,9 miliarde de euro 22,7 miliarde de dolari) printr-o companie-paravan olandeza, o strategie care i-a permis sa isi reduca impozitele platite in strainatate, rezulta din documentele depuse la Camera de Comert din Olanda, anunta Reuters. continuă pe Hotnews

Reuters: Google a transferat 23 de miliarde de dolari n Insulele Bermude n 2017

Google a transferat in 2017 catre Insulele Bermude 19,9 miliarde de euro 22,7 miliarde de dolari) printr-o companie-paravan olandeza, o strategie care i-a permis sa isi reduca impozitele platite in strainatate, rezulta din documentele depuse la Camera de Comert din Olanda, anunta Reuters.

Google a transferat aproape 20 de miliarde de euro in Insulele Bermunde, un paradis fiscal, in 2017

Google - grupul Alphabet - a transferat in 2017 19,9 miliarde de euro in Insulele Bermude - un paradis fiscal -, printr-o firma-paravan cu sediul in Olanda, in cadrul unui aranjament care i-a permis motorului american de cautare sa scada impozitele platite in strainatate, potrivit unor documente transmise Camerei olandeze de Comert, relateaza Reuters.

Tranzactie uriasa de 74 miliarde dolari n domeniul farma

Doua companii americane producatoare de medicamente au anuntat ca vor sa fuzioneze, iar tranzactia propusa va fi una record in domeniu, 74 miliarde dolari, scrie BBC. Cele doua companii sunt Bristol-Myers Squibb si Celgene si ambele spera ca fuziunea sa le rezolve o mare parte dintre problemele din piata.

Premiera n ultimii 15 ani. Apple revizuieste n minus prognozele trimestriale de vnzari. Dupa anunt, compania a pierdut 55 de miliarde dolari din capitalizarea de piata

Apple si-a revizuit in scadere estimarile de vanzari pentru ultimul trimestru din 2018 din cauza scaderii pietei chineze, fiind prima oara cand compania face astfel de modificari in ultimii 15 ani. Mai multe surse au spus in ultimele luni din 2018 ca vanzarile iPhone in China sunt slabe, iar anuntul Apple confirma acest lucru. Bursa a reactionat si ea, iar Apple a pierdut 55 miliarde dolari din capitalizarea de piata.

SpaceX, startup-ul lui Elon Musk, evaluat la 30 miliarde dolari si urca n topul celor mai valoroase companii nelistate

SpaceX, startup fondat de omul de afaceri Elon Musk, va primi o investitie de 273 de milioane de dolari, ceea ce ii va ridica valoarea la 30 de miliarde de dolari si l-ar putea propulsa pe locul doi in clasamentul companiilor tinere nelistate din Statele Unite, dupa Uber.

ştiri din Economie

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )