Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sud-coreenii nu au livrat cele 400 de ventilatoare pentru care Romania a platit un avans de 2,5 milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
Sud-coreenii nu au livrat cele 400 de ventilatoare pentru care Romania a platit un avans de 2,5 milioane de dolari

Sud-coreenii nu au livrat cele 400 de ventilatoare pentru care Romania a platit un avans de aproape 2,5 milioane de dolari in perioada starii de urgenta, arata Curtea de Conturi in raportul sau privind achizitiile publice derulate in primavara prin IGSU. continuă pe Adevărul

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca salariile acestora au cunoscut cele mai mari cresteri salariale in luna iunie a acestui an, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Acestia sunt angajatii cu cele mai mici salarii din Romania .

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul IT. La polul opus, cu cele mai mici salarii, se regasesc cei din domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca acestiaau avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare.

DOCUMENT Spania, scoasa de pe lista tarilor pentru care se impune carantina de 14 zile la sosirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat luni hotararea prin care s-a decis eliminarea Spaniei de pe lista tarilor pentru care se instituie masura carantinei pentru persoanele care sosesc in Romania.

EXCLUSIV Pentru cati bani a semnat George Burcea cu PRO TV. Suma pentru care fostul sot al Andreei Balan a plecat de la Antena 1

Sotul Andreei Balan urma sa joace intr-o telenovela de la Antena 1, insa filmarile s-au anulat din cauza pandemiei de coronavirus, asa ca el a trecut in ograda Pro TV, unde este platit mult mai bine. George Burcea, noua vedeta de la emisiunea Ferma Asocierea imaginii cu Andreea Balan, indiferent ca a fost vorba despre .

PSD prezinta Cartea neagra a guvernarii liberale, suma motivelor pentru care guvernul PNL trebuie sa plece

Reprezentantii PSD prezinta Cartea neagra a guvernarii liberale, suma motivelor pentru care guvernul PNL trebuie sa plece, senatorul Robert Cazanciuc spunand ca acest document va sta la baza motiunii de cenzura pe care PSD o va depune.

Cele mai tari companii care pot schimba cu totul industria alimentara

Un viitor durabil prin alimentele pe care le consumam este vital pentru dezvoltarea noastra. Si aici intervin aceste idei. Aceasta importanta care se ofera domeniului este dovedita si de.

Cristoiu, veste proasta despre Nicusor Dan. Motivul pentru care i s-au diminuat drastic sansele la Primaria Capitalei

Ion Cristoiu afirma ca odata cu intrarea lui Traian Basescu in cursa pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan are mai putine sanse sa castige alegerile. Jurnalistul spune ca singura solutie ar fi reluarea negocierilor PNL-USR-PLUS si cooptarea PMP intr-o coalitie de dreapta.

PSD, miscarea momentului! Alerta in politica: Cartea neagra - Aceasta e suma motivelor pentru care Guvernul PNL trebuie sa plece

Presedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a prezentat duminica, cartea neagra a guvernarii liberale, un document care va sta la baza motiunii de cenzura anuntate de PSD impotriva guvernului condus de Ludovic Orban.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )