Libnet.ro
UNICEF

16:00

UiPath s-a listat la New York Stock Exchange

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UiPath s-a listat la New York Stock Exchange

Daniel Dines a sunat clopotelul bursei americane * Compania pleaca de la o evaluare de circa 29 miliarde de dolari * Actualizare - Actiunile UiPath au deschis sesiunea de tranzactionare la pretul de 65 de dolarititlu, cu 16% peste cel la care s-a incheiat oferta initiala Actiunile UiPath, decacornul plecat din Bucuresti, au fost listate astazi la New York Stock Exchange, sub simbolul PATH, Daniel Dines, fondatorul companiei dand startul sesiunii de tranzactionare a bursei americane. continuă pe Ziarul Bursa

Succes romanesc la Bursa din New York: cum se descurca actiunile UiPath in prima zi de tranzactionare

UiPath e prima companie romaneasca ce s-a listat la Bursa din New York, iar succesul e unul rasunator. UiPath e prima companie romaneasca ce a reusit sa se listeze la Bursa din New York, iar.

Beijingul depaseste New York-ul si devine capitala miliardarilor lumii

Pentru prima data in sapte ani, New York cedeaza titlul de capitala a miliardarilor lumii in favoarea Beijingului. Capitala chineza a castigat 33 de miliardari noi in 2020, urcand numarul total al acestora la 100 de miliardari si depsind la limita cei 99 de miliardari din New York, conform datelor Forbes. Big Apple a adaugat doar sapte noi miliardari in acelasi interval de timp. in ceea ce priveste populatia totala, New York este de aproximativ 40% din dimensiunea Beijingului, cu o populatie de 8,4 milioane fata de cei aproximativ 21 de milioane din Beijing.

UiPath, start-up-ul pornit intr-un apartament din Bucuresti, a strans 1,34 miliarde de dolari prin Oferta Publica Initiala derulata la Bursa de la New York

Producatorul de software UiPath, primul unicorn romanesc, a anuntat ca a reusit sa vanda actiuni peste intervalul de pret tintit cu ocazia Ofertei sale Publice Initiale IPO), derulata la Bursa de la New.

ştiri din Economie

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )