Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce afaceri a avut fiul lui Joe Biden in Romania si ce legatura a avut cu Puiu Popoviciu

Adevărul Adevărul,
Ce afaceri a avut fiul lui Joe Biden in Romania si ce legatura a avut cu Puiu Popoviciu

Aflat in plina procedura de destituire, Donald Trump contraataca, punandu-si avocatul sa dezvaluie o parte dintre afacerile pe care fiul principalului sau contracandidat la prezidentialele de anul viitor le-ar fi facut in Romania cu controversatul om de afaceri Puiu Popoviciu. continuă pe Adevărul

Ucraina redeschide dosarele privind compania la care a lucrat fiul lui Joe Biden

Parchetul ucrainean a anuntat vineri ca reexamineaza dosarele legate de grupul de gaze naturale Burisma, unde a lucrat o perioada fiul lui Joe Biden, in momentul in care Donald Trump este suspectat ca a facut presiuni asupra Kievului pentru eliminarea rivalului sau democrat, scrie AFP.

Dosarele privind compania la care a lucrat fiul lui Joe Biden, redeschise in Ucraina: Donald Trump cere Chinei sa-i ancheteze pe rivalul sau democrat si pe fiul sau

Dosarele referitoare la grupul de gaze naturale Burisma, unde a lucrat o perioada fiul lui Joe Biden, vor fi reexaminate de Parchetul ucrainean. Anuntul a fost facut vineri, in contextul in care presedintele.

Presiunile lui Trump au avut efect? Parchetul ucrainean rexamineaza dosarele privind compania la care a lucrat fiul lui Joe Biden

Parchetul ucrainean a anuntat vineri ca reexamineaza dosarele legate de grupul de gaze naturale Burisma, unde a lucrat o perioada fiul lui Joe Biden, in momentul in care Donald Trump este suspectat ca a facut presiuni asupra Kievului pentru eliminarea rivalului sau democrat, informeaza AFP.

Avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani, arunca bomba pe tema afacerilor familiei lui Joe Biden: Stati sa vedem cand ajungem in Romania!

Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului si avocatul presedintelui american Donald Trump, arunca bomba in scandalul acuzatiilor de coruptie aduse fostului vicepresedinte american Joe Biden si familiei sale.

Trump nu leaga acordul comercial cu China de cererea ca Beijingul sa il investigheze pe Joe Biden

Presedintele american, Donald Trump, a declarat ca nu va lega mult-asteptatul acord comercial cu China de dorinta exprimata public ca Beijingul sa il investigheze pe fostul vicepresedinte Joe Biden, posibilul sau rival in alegerile prezidentiale din 2020.

Donald Trump afirma ca nu va lega acordul comercial cu China de cererea sa ca Beijingul sa il investigheze pe Joe Biden

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca nu va lega mult-asteptatul acord comercial cu China de dorinta exprimata public ca Beijingul sa il investigheze pe fostul vicepresedinte Joe Biden, posibilul sau rival in alegerile prezidentiale din 2020, transmite Reuters.

VIDEO Avocatul lui Trump implica Romania in scandalul Ucrainagate. Ce a spus Rudy Giuliani despre afacerile lui Joe Biden

Rudy Giuliani sustine ca are informatii despre afaceri necurate pe care Joe Biden le-ar avea in Romania. Avocatul personal alui Donald Trump facut aceasta dezvaluire la Fox News, post TV apropiat de republicani, dar nu dat niciun detaliu care sa clarifice despre ce fapte l-ar incrimina pe Biden, posibil contracandidat al lui Donald Trump la alegerile prezidentiale de anul viitor.

Traian Basescu: Procurorii din Romania n-au fost numiti niciodata la presiunea SUA Fostul presedinte, declaratii tari despre relatia dintre Joe Biden si Puiu Popoviciu, Fondul Proprietatea si serviciile secrete (VIDEO)

Traian Basescu a subliniat luni seara, in direct pe B1TV, ca pe vremea cand era la Palatul Cotroceni nicio numire de procuror din Romania nu s-a facut la sugestia SUA, ci pur si simplu pe baza intelegerilor int.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )