Libnet.ro
UNICEF

09:30

Coronavirus: incurajati de presedintele Trump, protestele impotriva masurilor restrictive se inmultesc in SUA

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: incurajati de presedintele Trump, protestele impotriva masurilor restrictive se inmultesc in SUA

Mai multe proteste au fost organizate sambata in statele New Hampshire, Maryland si Texas in care manifestantii au cerut ridicarea masurilor de izolare impuse pentru a ingradi raspandirea noului coronavirus, demers incurajat de Donald Trump, acuzat de unii ca alimenteaza tensiunile, transmite AFP, citat de Agerpres. in fata parlamentului din Concord, capitala micului stat New Hampshire 1. 3 milioane de locuitori), un stat relativ ocolit de epidemie si unde vineri se inregistrau 1. 287 de cazuri confirmate si 37 de decese, s-au strans aproximativ 400 de protestatari, pe jos sau in masini. Guvernatorul republican al statului New Hampshire Chris Sununu a impus masuri de izolare pana cel putin pe 4 mai. continuă pe Hotnews

Donald Trump, pe Twitter: Eliberati Minnesota! Eliberati Michigan! Eliberati Virginia

O serie de mesaje publicate de presedintele american Donald Trump par sa sustina protestele impotriva masurilor de carantina in state guvernate de democrati, scrie AFP.

Presedintele Trump afirma ca SUA a depasit probabil varful epidemiei

Presedintele Donald Trump a declarat miercuri ca Statele Unite au depasit varful imbolnavirilor cu noul coronavirus, adaugand ca aceste progrese incurajatoare i-ar permite sa prezinte joi liniile directoare vizand redeschiderea economiei, informeaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )