Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cresteri ale burselor din SUA dupa ce Donald Trump a decretat starea de urgenta

Hotnews Hotnews,
 Cresteri ale burselor din SUA dupa ce Donald Trump a decretat starea de urgenta

Valorile indicilor burselor din Statele Unite au crescut, vineri seara, in contextul decretarii starii de urgenta, la o zi dupa cele mai slabe rezultate inregistrate din anul 1987 pana acum, conform Mediafax. continuă pe Hotnews

Donald Trump, pasibil de coronavirus: de ce refuza sa se testeze sau sa intre in carantina

In urma cu mai putin de 24 de ore, trei persoane din anturajul lui Donald Trump au intrat in carantina pentru prevenirea raspandirii coronavirus. Presedintele SUA refuza sa ia orice masura. De cand a preluat pozitia de presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump si-a manifestat de multe ori inconstienta, pe multe subiecte. Pe .

Donald Trump autorizeaza Pentagonul sa riposteze dupa atacul cu rachete din Irak

Presedintele SUA, Donald Trump, a autorizat Departamentul Apararii sa riposteze la atacul cu rachete care a vizat miercuri seara o baza militara din Bagdad, atac atribuit unor grupuri islamiste pro-iraniene.

Donald Trump e in pericol, dupa ce s-a intalnit cu un brazilian care avea coronavirus

Seful serviciului de presa al lui Jair Bolsonaro, care a stat alaturi de presedintele american Donald Trump weekendul trecut in timpul vizitei presedintelui brazilian in SUA, este purtator al coronavirusului, a anuntat joi presa braziliana.

STARE DE URGENTA in SUA. in plina conferinta pe tema CORONAVIRUS, Donald Trump da mana cu invitatii (VIDEO)

Donald Trump a decretat vineri starea de urgenta in Statele Unite din cauza numarului tot mai mare de imbolnaviri cu noul coronavirus. A facut anuntul intr-o conferinta de presa la Casa Alba, subliniind.

AGENTIILE DE PRESA: Actiunile si preturile petrolului scad la nivel mondial, in urma interzicerii de catre Donald Trump a intrarii in SUA a calatorilor veniti din Europa

Actiunile si preturile petrolului sunt in scadere la nivel mondial, joi, in urma deciziei presedintelui american Donald Trump de a interzice accesul in Statele Unite a calatorilor din Europa, transmite Reuters.

Donald Trump suspenda toate zborurile din Europa catre SUA

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, suspenda toate intrarile persoanelor din tarile europene in SUA - cu exceptia Regatului Unit - timp de 30 de zile, pe fondul crizei COVID-19.

Donald Trump, decizie oficiala! Ce se intampla in Irak si in Iran

Donald Trump a luat acum o noua decizie! Presedintele Statelor Unite ale Americii a anuntat masurile care vor fi luate in cazul Irakului si al Iranului. Ce declaratii face secretarul Apararii in acest sens? Donald Trump, decizie de ultim moment pentru Pentagon Presedintele Statelor Unite ale Americii a oferit Departamentului Apararii autoritatea de a riposta .

Donald Trump declara stare de urgenta nationala in Statele Unite

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, stare de urgenta nationala in Statele Unite, cea mai semnificativa miscare a guvernului SUA pentru a lupta cu epidemia de coronavirus, scrie NBC.

Donald Trump a declarat stare de urgenta in Statele Unite ale Americii din cauza coronavirus

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat stare de urgenta, astazi, din cauza coronavirus.

Donald Trump a declarat starea de urgenta in Statele Unite. Implicatiile

Presedintele american, Donald Trump, a decretat, vineri, starea de urgenta in Statele Unite in lumina pandemiei de coronavirus COVID-19, arata BBC. in plus, a dat drumul unui ajutor federal de urgenta in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )